Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/05/28-2021/06/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel på crossere skabte utryghed, Virum

Klokken 13.25 indløb der anmeldelse om, at fire-seks personer køre rundt på ditto antal crossere i området omkring Grønnevej og skabte utryghed med deres kørsel ind og ud mellem bilerne. Et par patruljer blev sendt til området for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen med relation til hændelsen.

Unges opførsel vakte mistanke

Kgs. Lyngby: To unge vakte torsdag eftermiddag klokken 16.10 mistanke, da de gik rundt på Lyngbygårdsvej. Her så en borger, at den ene af de unge have en sammenklappelig knippel og kontaktede derfor politiet. De to unge var imidlertid ikke at finde i området, da en patrulje kørte rundt og ledte efter dem.

Mistænkelige personer set ved indbrud

Kgs. Lyngby: En mand og en kvinde blev torsdag aften klokken 21.45 set i forbindelse med et indbrud på Sorgenfri. En patrulje blev sendt til stedet og traf de to, men da det ikke umiddelbart kunne fastslås om de havde noget med indbruddet at gøre, skete der ingen anholdelse men udelukkende registrering af deres generalier.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 3.-4. juni 2021

Færdselsuheld

Gentofte: På Motorring 3 skete der klokken 16.53 et færdselsuheld. En 46-årig udenlandsk mandlig lastbilschauffør kørte i vestlig retning på tilkørslen fra Lyngbygårdsvej, da han påkørte en 58-årig kvindelig bilist fra Herlev, som også kørte i samme retning. Uheldet skete formentlig i forbindelse med et vognbaneskift.

Grundet lastbilens placering efter uheldet var 1. og 2. vognbane en overgang spærret, indtil det var muligt at flytte bilen ind i nødsporet. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Tricktyveri

Hellerup: Klokken 19.25 blev det anmeldt, at en 71-årig kvinde fra Kgs. Lyngby mellem klokken 18.00 og 18.30 var blevet udsat for tricktyveri. Hun havde på gerningstidspunktet befundet sig i parkeringskælderen ved Waterfront Shopping på Philip Heymans Alle, hvor hun blev antastet af en spansktalende mand, da hun havde åbnet døren til sin bil. Manden spurgte ind til prisen på et kølegitter og bad derefter om hjælp til at finde vej til et hospital. Da samtalen var blevet afsluttet, og manden var forsvundet fra stedet, opdagede kvinden, at hendes kortholder indeholdende diverse kort var blevet stjålet.

Manden beskrives som: ca. 180 cm, mørk i huden. Iført fint tøj. Talte spansk.

Færdselsuheld

Holte: En 21-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 19.34 ad Vestre Paradisvej i sydgående retning, hvor han i et kryds påkørte en 55-årig kvindelig cyklist fra Holte, som kom cyklende i østlig retning ad Rudersdalsvej. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den kvindelige cyklist blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Den 21-årig blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Bil udsat for hærværk

Kgs. Lyngby: En Audi, som holdt på Agervang, har mellem søndag aften klokken 22.00 og mandag eftermiddag klokken 17.30 fået knust en rude.

Taske stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Søndag mellem klokken 11.00 og 14.15 er en takse blevet stjålet fra en bil, der holdt ved kanoudlejningen på Nybrovej. I tasken var en pung med kontanter, kørekort og betalingskort. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang.

Anmeldelse om opsendelse af nødblus

Kgs. Lyngby: En borger anmeldte klokken 00.56, at hun netop havde observeret et nødblus over Gentofte, Lyngby eller Bagsværd Sø. Der blev derfor igangsat undersøgelse af, hvor nødblusset nærmere stammede fra, og politi og brandvæsen kørte mod de udpegede områder. På baggrund af yderligere oplysninger om nødblussets retning blev det dog konkluderet, at det ikke umiddelbart kunne være sendt op over en af søerne, og undersøgelsen blev derfor afsluttet.

Nordsjællands Politi har ikke efterfølgende modtaget anmeldelser, som kunne relateres til hændelsen.

Truet til at udlevere hovedtelefoner, Kgs. Lyngby

En 18-årig mand fra Virum anmeldte klokken 14.24, at han tyve minutter tidligere var blevet truet til at udlevere sine hovedtelefoner af en ung mand i cykelkælderen under Lyngby Station. Da den 18-årige kammerat var løbet efter manden, havde denne fremvist en knivlignende genstand. Derefter havde manden forladt stedet.

Gerningspersonen beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, 16-17 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført sorte bukser med Gucci-mønster, bæltetaske om maven og en mørkfarvet jakke. Talte dansk med accent.

Tyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 14.37 anmeldte en 77-årig kvinde fra Fredensborg, at hun klokken 12.00 havde sat en bærepose med beklædningsgenstande på jorden, mens hun selv satte sig på en bænk på Lyngby Station for at vente på toget. Da toget ankom, rejste kvinden sig fra bænken, og hun opdagede her, at en ukendt gerningsperson havde stjålet posen med indhold.