Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/05/07-2021/05/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri

Kgs. Lyngby: Klokken 15.33 indfandt en henholdsvis 15-årig og 17-årig ung kvinde sig i Normal i Lyngby Storcenter, hvorfra de forsøgte at stjæle to neglesæt til en værdi af 64 kroner. De blev dog opdaget af en butiksdetektiv, der kontaktede politiet. Grundet deres unge alder blev en patrulje sendt til stedet, hvor de to blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante myndigheder og andre voksne blev informeret om forholdet.

Var i besiddelse af skunk

Virum: En 20-årig mand blev mandag aften klokken 18.19 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde skunk. Manden blev truffet på Skolebakken.

Øl og kvartpaller stjålet

Virum: Torsdag morgen klokken 08.52 blev det anmeldt, at ukendte gerningsmænd havde stjålet 900 øl og 24 kvartpaller fra Fakta på Virum Torv. Tyveriet er sket onsdag aften klokken 23.40, hvor gerningsmændene har benyttet nogle paller til at kunne forcere hegnet ind til varegården.

Indbrud i forretning

Virum: Klokken 21.44 torsdag aften brød to mænd ind i en forretning på Grønnevej. Det fremgår ikke af oplysningerne på døgnrapporten, hvorvidt der er stjålet noget fra forretningen. De to mænd, der beskrives som A: skandinavisk af udseende, 17-19 år, 180 cm høj, kraftig af bygning, hvid i huden med kort lyst hår i sideskilning, iført sort hættetrøje, beige jakke, mørkeblå jeans og hvide sneakers samt medbringende en græsgrøn “short-john” budcykel. B: skandinavisk af udseende, 17-19 år, 170-175 cm høj, alminidelig af bygning, hvid i huden med kort brunt krøllet og kraftigt hår, iført hvid hættetrøje, sort vest, mørkeblå jeans og hvide sneakers samt medbringende en sort mountainbike. En patrulje kørte umiddelbart efter anmeldelsen til stedet og rundt i området, men de to gerningsmænd var ikke at finde.

Narkobilist forsøgte at løbe fra politiet

Virum: En 23-årig mand fra Søborg forsøgte torsdag aften at løbe fra politiet, efter han var blevet standset i sin bil på Grønnevej. Det lykkedes ham dog ikke, og da en narkometertest viste, at han var påvirket af cannabis og ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel under påvirket af euforiserende stoffer samt for kørsel uden førerret.

Færdselsuheld

Hørsholm: Klokken 08.21 anmeldte en bilist kørende i nordgående retning på Helsingørmotorvejen, at en personbil blev ført særdeles hensynsløst på Helsingørmotorvejen i nordgående retning nær Nærum. Kort efter indløb der en ny anmeldelse om et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ved Hørsholm i nordgående retning, hvor pågældende personbil var kørt ind i en anden bil, som så var blevet skubbet over i en tredje bil, der var væltet. Der skete umiddelbart kun lettere personskade samt materiel skade ved færdselsuheldet.

Personen bag rattet af den bil, der blev ført hensynsløst, kørte fra stedet efter færdselsuheldet, men ved hjælp af lidt snarrådig efterforskning blev føreren, en 21-årig mand fra Nærum, udfundet på en adresse i Espergærde.

Den 21-årige blev anholdt og taget med til udtagning af blodprøver og afhøring, og han blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, sigtet for vanvidskørsel. Resultatet af grundlovsforhøret foreligger endnu ikke på tidspunktet for døgnrapportens udarbejdelse.

500-krone seddel var ulden i kanten

Kgs. Lyngby: Klokken 13.35 tirsdag eftermiddag betalte en mand med en 500-krone-seddel i Rådhus Kiosken. Kort efter han havde forladt forretningen, blev kassemedarbejderen opmærksom på, at pengesedlen ikke rigtig matchede i størrelse og farve med en anden 500-kroneseddel og kontaktede derfor politiet for at anmelde pengefalsk. Manden, som betalte med pengesedlen, beskrives som østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm høj, hvid i huden med kort hår. Han talte dansk med accent og var iført hvidt tøj, formentlig noget arbejdstøj/håndværkertøj.

Slog medtrafikant

Kgs. Lyngby: En uoverensstemmelse mellem to bilister, resulterede tirsdag eftermiddag mellem klokken 15.45 og 16.15 i, at en 49-årig mand fra Gentofte blev slået i brystkassen. Den 49-årige havde umiddelbart forinden dyttet af en anden bilist, og da de begge kom gående på p-pladsen ved Lyngby Stadion, blev den 49-årige slået i brystet af den anden bilist. Forholdet blev anmeldt tirsdag aften klokken 18.13.

Betalte med falsk pengeseddel

Kgs. Lyngby: En kunde i Miriam Mini Marked betalte tirsdag eftermiddag klokken 13.00 med en falsk 500-krone-seddel. Da det klokken 20.10 blev konstateret, at pengesedlen var falsk, blev politiet kontaktet. Manden, som betalte med de falske penge, bekrives som asiatisk af udseende, mørk i huden med sort kort hår, 20-25 år, 175 cm høj og kraftig af bygning. Han talte dansk og var iført en brun jakke.

Slog hånd gennem bilrude, Kgs. Lyngby

En ukendt bilist påkørte mandag morgen klokken 08.03 en 56-årig mandlig bilist på Lyngbygårdsvej. Den ukendte bilist blev efter påkørslen temmelig aggressiv og slog en hånd gennem bagruden på den 56-åriges bil, hvorefter han forlod stedet.

Mand fulgte efter dreng på cykel, Virum

På vegne af en 12-årig dreng blev det klokken 17.25 anmeldt, at drengen ca. klokken 17 havde cyklet fra Virumhallen mod Føtex, da en ukendt mand pludselig fulgte efter ham på cykel. Drengen forsøgte at køre fra ham, men manden begyndte at cirkle rundt om drengen uden at sige noget. Drengen skyndte sig derfor at få kontakt til en forbipasserende voksen, og den ukendte mand kørte derefter lidt væk, hvor han stoppede op og iagttog drengen. Derefter kørte han fra stedet.

Manden beskrives som: mand, dansk af udseende, 30-35 år, spinkel af bygning, hvid i huden og med sort kort hår. Iført sort t-shirt. Kørte på en skriggrøn mountainbike.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden med henblik på at fastslå årsagen til hans adfærd.

Tre mænd sigtet for at sælge stoffer, Kgs. Lyngby

Kort efter klokken 18 blev en 19-årig mand fra Lyngby, en 20-årig mand fra Lyngby og en 25-årig mand fra Lyngby truffet af patruljer på en bænk nær Mølleåen bag Lyngby Hovedgade. De var blevet observeret sælge euforiserende stoffer på stedet, og de blev derfor alle sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Faldt i søvn i tog og fik stjålet telefon

Kgs. Lyngby/Hillerød: En 19-årig mand fra Lynge anmeldte klokken 11.46, at han søndag klokken 03.26 var steget på et tog ved Hellerup Station, som kørte i retning mod Hillerød. Da toget havde passeret Lyngby Station var han faldet i søvn, og da han vågnede ved togets ankomst til Hillerød Station, opdagede han, at en ukendt gerningsperson havde stjålet hans mobiltelefon.

Sigtet for at overhale indenom

Kgs. Lyngby: En patrulje standsede klokken 15.47 en 40-årig mandlig bilist fra Hvidovre på Helsingørmotorvejen ved Gentofte. Han var kort forinden blevet observeret foretage en overhaling højre om en anden bilist på motorvejen, og det blev han derfor sigtet for.
Overhaling højre om medfører en bøde på 2000 kroner samt et klip i kørekortet.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 16.51 blev en ung kvinde tilbageholdt i Lyngby Storcenter, idet hun havde srtjålet diverse ansigtsplejeprodukter fra Normal. En patrulje kørte til stedet, hvor den unge kvinde, en 17-årig fra København, blev sigtet for butikstyveri. Der blev også taget kontakt til både hendes forældre og de sociale myndigheder.