Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/04/19-2021/04/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

18-årig sigtet for forsøg på manddrab

Kgs. Lyngby: En 18-årig ung mand fra Ballerup er blevet sigtet for forsøg på manddrab efter et overfald på en 15-årig ung mand fra Jægerspris. Overfaldet skete i en lejlighed på Lyngbygårdsvej mandag aften klokken 18.50, hvor den 15-årige blev slået i hovedet med et bat. Den 18-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, tirsdag, klokken 13.00 i Retten I Lyngby.

Kvinde gik ind i hus

Kgs. Lyngby: En mulig tyv gik tirsdag formiddag klokken 10.30 ind i et hus på S. Schandorphs Vej. Da husets beboer kom ud i entreen, hvor kvinden stod, fremviste denne et papir og spurgte efter en person, som imidlertid ikke boede på adressen. Husets beboer fik efterfølgende kvinden til at forlade stedet. Kvinden beskrives som omkring 45 år, 160 – 165 cm høj, udenlandsk af udseende med sort mellemlangt krøllet hår, iført lys skjorte og sort frakke. Hun kørte fra stedet i en bil, hvori der sad en mand.

Tyveri fra kasseapparat, Kgs. Lyngby

En medarbejder i Irma på Lyngby Hovedgade anmeldte klokken 19.01, at en person omkring 10 minutter tidligere havde været inde og handle i butikken, og da han kom op til kassen stjal han penge derfra og løb fra stedet i ukendt retning.

Der skal nu blandt anden kigges overvågningsmaterialer igennem fra stedet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke yderligere oplysninger om signalement af gerningspersonen.

Spirituskørsel, Slangerup
I krydset ved Hørupvej og Manderupvej standsede en patrulje klokken 20.55 en 37-årig mandlig bilist uden kendt adresse. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Den 37-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet for udtagning af en blodprøve, som skal fastslå hans eventuelle præcise promille.

Bil beslaglagt grundet høj hastighed, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen blev en 35-årig mandlig bilist fra København standset af en patrulje klokken 21.10 og sigtet for at have kørt med en hastighed på 190 km/t i en zone, hvor hastighedsbegrænsningen var på 90 km/t. Dette medførte også, at mandens bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Ung mand truet af bekendte

Virum: En 39-årig årig mand fra Hillerød blev mandag aften klokken 20.55 truet af to bekendte, da han ikke kunne betale de penge, som han skyldte. Episoden skete på Virum Station, og parterne faldt umiddelbart til ro, da politiet kom til stedet. En 29-årig mand med ukendt adresse blev sigtet for trusler.