Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/04/12-2021/04/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ung mand truet af bekendte

Virum: En 39-årig årig mand fra Hillerød blev mandag aften klokken 20.55 truet af to bekendte, da han ikke kunne betale de penge, som han skyldte. Episoden skete på Virum Station, og parterne faldt umiddelbart til ro, da politiet kom til stedet. En 29-årig mand med ukendt adresse blev sigtet for trusler.

Unge bortvist

Kgs. Lyngby: Fire unge mænd i 13-14 års alderen fra Lyngby, Allerød og Virum blev klokken 16.15 bortvist fra taget på Netto i Lyngby Hovedgade, hvor de havde taget ophold og fyrede fyrværkeri af.

Kørsel uden førerret, Smørum

En 30-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby blev klokken 18.15 standset af en patrulje på Smørum Bygade, hvor hun blev bedt om af fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne hun dog ikke efterkomme, da hun havde fået sit kørekort administrativt inddraget, og hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 13.55 blev det anmeldt, at tre personer ca. 20 minutter tidligere havde stjålet Georg Jensen-varer fra Kop & Kande på Jægersborg Alle. En ansat var løbet efter gerningspersonerne, men de var kørt fra stedet i en ældre sølvgrå Volkswagen Passat i retning mod Lyngby.

Medarbejderne i Kop & Kande i Charlottenlund blev klokken 15.17 kontaktet af en ansat i Kop & Kande i Herlev, idet de samme personer nu befandt sig i denne butik. Københavns Vestegns Politi sendte i den forbindelse en patrulje til butikken, hvor de tre personer dog i mellemtiden havde forladt stedet, umiddelbart uden at stjæle noget derfra.

De tre personer beskrives som:
A: mand, dansk af udseende, ca. 190 cm, slank af bygning. Iført bukser med huller. Talte dansk.
B: mand, dansk af udseende, ca. 175 cm. Iført lys trøje. Talte dansk.
C: kvinde, asiatisk af udseende, ca. 165 cm. og med langt mørkt hår. Medbragte et grønt net.

Motorvej spærret efter uheld, Kgs. Lyngby

Søndag formiddag kørte en 27-årig mand fra Harboøre omkring klokken 11.00 galt på Helsingørmotorvejen. Manden kom ikke til skade ved uheldet, som skete i forbindelse med et vognbaneskift, hvor bilen kom i slinger og ramte autoværnet. Motorvejen måtte imidlertid afspærres omkring uheldsstedet, mens der blev ryddet op.

Tre mænd i bil eftersat og anholdt for adskillige forhold, flere steder

På Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Lyngby signalerede en patrulje omkring klokken 20.15 til føreren af en personbil, at han skulle standse, idet bilen var påført stjålne nummerplader. Det efterkom føreren imidlertid ikke og forsøgte i stedet at køre fra patruljen. Adskillige patruljer assisterede derefter med eftersættelse af bilen, hvor føreren blandt andet kørte over 200 km/t på motorvejen, over 100 km/t i en byzone og i Værløse var tæt på at påkøre en fodgænger.

Eftersættelsen fortsatte ind i Københavns Vestegns politikreds, hvor patruljer herfra også blev sendt til at assistere med standsning af bilen. Køretøjet kørte derefter igen ind i Nordsjællands politikreds, hvor det på Lejrevej i Kirke Værløse blev bragt til standsning klokken 20.33, og bilens fører samt to passagerer blev anholdt på stedet.

Føreren af bilen, en 43-årig mand uden kendt adresse, blev sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed grundet hans kørsel og for at køre bil, selv om han ikke havde generhvervet sin førerret.

Både føreren og de to passagerer, en 39-årig mand fra Nærum og en 36-årig mand fra Birkerød, blev sigtet for indbrud ukendt sted, da der ved ransagning af bilen blev fundet genstande, som kunne benyttes til at begå indbrud. Derudover blev de sigtet for brugstyveri af køretøjet, tyveri af nummerplader samt besiddelse af en moderat mængde amfetamin.

Bilen blev grundet vanvidskørsel beslaglagt med henblik på konfiskation.

Føreren af bilen fik efterfølgende udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.