Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/03/15-2021/03/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Udslip af brint, Kgs. Lyngby

Klokken 10.27 indløb der anmeldelse om, at nogle forbundne brinttanke ved Haldor Topsøe var utætte. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der blev foretaget afspærring i en radius af 150 meter grundet brandfare. Borgere, som opholdt sig udendørs i samme område, blev bedt om at trække længere væk fra stedet eller gå indenfor.

Klokken 11.18 blev udslippet stoppet, og afspærringen kunne derefter ophæves igen.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

Klokken 19.48 observerede et vidne tre personer skaffe sig adgang til en kælder på Lundtoftegårdsvej, hvorfor vidnet kontaktede politiet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor tre personer blev truffet i kælderen, og på to af disse, en henholdsvis 20-årig mand fra Nærum og en 20-årig mand fra Kgs. Lyngby, blev der fundet en mindre mængde hash.

Spirituskørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 03.50 blev en 33-årig mandlig bilist fra Søborg standset og kontrolleret på Buddingevej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 22.-23. marts 2021

Tyveri af gas, Kgs. Lyngby

Klokken 17.23 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 15.00 og søndag klokken 17.00 var blevet stjålet 10 flasker gas fra et stålbur, der stod på forpladsen ved Shell-tanken på Nybrovej.

Tyveri fra personbil, Virum

Klokken 09.01 blev det anmeldt, at der fra en bil, som holdt parkeret på Højdevej, var blevet stjålet airbag og navigationsanlæg samt to par solbriller. Den ukendte gerningsperson skaffede sig adgang til bilen ved at knuse ruden ved bagsædet i passagersiden.

Kørsel uden førerret, Smørum

Klokken 16.50 blev en 30-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret på Hove Bygade. Her viste det sig, at hendes førerret var blevet administrativt inddraget, og hun blev derfor sigtet for alligevel at have sat sig bag rattet.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 19.19 blev det anmeldt, at der imellem klokken 17.00 og 18.00 var blevet stjålet en pung fra en bil, der havde holdt parkeret Ved Fortunen. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse den højre bagerste siderude.

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 21.18 blev det anmeldt, at fem-seks unge mænd kastede kanonslag i flere skraldespande i Eremitageparken. Flere patruljer blev sendt til stedet, men der blev ikke truffet nogen personer af relevans for anmeldelsen.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt 18.-19. marts 2021

Hærværk, Kgs. Lyngby

Der indløb klokken 09.31 anmeldelse om, at to ruder ind til Medieskolen på Firskovvej var blevet knust omkring klokken 05.30. Formentlig var en cykel og en træpalle blevet benyttet til at knuse ruderne. Derudover var også nogle brædder på en træterrasse ved skolen blevet ødelagt.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 36-årig mandlig lastbilschauffør fra Hillerød kom klokken 09.54 kørende ad Dyrehaven mod nordøst, da han mistede herredømmet over lastbilen, formentlig grundet vådt føre, hvorved han påkørte et træ. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 36-årige blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Airbag stjålet fra personbil, Virum

En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem midnat og klokken 08.00 adgang til en personbil, som holdt parkeret på Birkevej. Fra bilen blev der stjålet en airbag.

Tyveri fra personbil, Virum

Klokken 13.29 blev det anmeldt, at al elektronik, herunder gps og radio, var blevet stjålet fra en bil, som holdt parkeret på Furesøvej mellem mandag klokken 18.30 og tirsdag klokken 07.45.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

På vegne af en 10-årig pige blev det klokken 13.48 anmeldt, at en mandlig bilist forud for anmeldelsen havde henvendt sig til pigen på Snerlevej. Her havde han spurgt, om hun ville hoppe ind i bilen og vise ham vej. Pigen blev utryg og løb derfor fra stedet.

Bilisten beskrives som: mand, 40-50 år, brun i huden, hår på hovedet og iført et blåt mundbind.
I bilen befandt sig endnu en person, som ikke kan beskrives.

Nordsjællands Politi hører gerne fra føreren af bilen med henblik på at fastslå årsagen til mandens henvendelse.

Muligt indbrudsforsøg, Kgs. Lyngby

Klokken 13.59 blev det anmeldt fra en lejlighed på Lyngvej, at en fremmed kvinde imellem klokken 12.30 og 12.45 havde ringet på døren og påstået at komme fra hjemmeplejen, men da beboeren ikke får besøg af hjemmeplejen, havde beboeren anmodet om at se noget legitimation, hvilket den fremmede kvinde ikke kunne fremvise, hvorefter hun forlod stedet.

Den fremmede kvinde beskrives som: Kvinde, 45-46 år, spinkel af bygning, hvid i huden, med rødt kort hår. Talte dansk.

I besiddelse af stoffer, Virum

En patrulje traf klokken 22.28 to unge mænd i skolegården ved Fuglsanggårdsskolen. Her blev den ene, en 19-årig fra Virum, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Malede graffiti på husmure, Kgs. Lyngby

En mand blev klokken 16.31 set male graffiti på flere husmure nær badmintonklubben på Engelsborgvej. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere tre forhold af graffitihærværk, men gerningspersonen befandt sig ikke længere på stedet.

Han beskrives som: mand, ca. 30 år, høj, spinkle af bygning. Iført sort tøj.