Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/03/08-2021/03/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

I besiddelse af stoffer, Virum

En patrulje traf klokken 22.28 to unge mænd i skolegården ved Fuglsanggårdsskolen. Her blev den ene, en 19-årig fra Virum, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Malede graffiti på husmure, Kgs. Lyngby

En mand blev klokken 16.31 set male graffiti på flere husmure nær badmintonklubben på Engelsborgvej. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere tre forhold af graffitihærværk, men gerningspersonen befandt sig ikke længere på stedet.

Han beskrives som: mand, ca. 30 år, høj, spinkle af bygning. Iført sort tøj.

Tyveri fra vaskemaskiner, Kgs. Lyngby

Klokken 09.21 blev det anmeldt, at der imellem klokken 18.00 og 20.00 onsdag aften var blevet stjålet vasketøj fra tre vaskemaskiner fra et fællesvaskeri i en boligforening på Lyngvej. Anmelderen havde set tre maskiner i gang og vendte retur til maskinerne cirka 5 minutter efter, de efter planen skulle være færdige med at vaske, og fandt altså maskinerne tomme.

Kørsel i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Frederikssund blev klokken 08.42 standset af en patrulje på Klampenborgvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten.

Hærværk, Kgs. Lyngby

Mellem klokken 02.00 og 08.00 blev en personbil, som holdt parkeret på Baune Alle udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsperson knuste bilens bagerste højre siderude.

Kørsel i påvirket tilstand, Kgs. Lyngby

I forbindelse med en anden politiforretning var en patrulje klokken 10.58 til stede på Sorgenfrigårdsvej. Her dyttede en bilist fra patruljen, og bilen blev derfor bragt til standsning. Da patruljen henvendte sig til føreren af bilen, en 20-årig mand fra Nærum, lugtede der kraftigt at hash i bilen, og patruljen hentede derfor et narkometer for at teste føreren. Her viste narkometret, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Den 20-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på udtagning ag en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 08.50 skete der et færdselsuheld på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning, da en varebil ført af en 19-årig udenlandsk mandlig bilist påkørte et autoværn, hvorefter varebilen blev kastet tilbage på Lyngby Omfartsvej, hvor den ramte en personbil.

Der skete betydelig materiel skade på begge køretøjer, men der skete umiddelbart ingen større personskade.

Den 19-årige blev efterfølgende sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Begge vognbaner var spærret i et stykke tid, men klokken 09.31 blev der åbnet igen.

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 13.48 blev det anmeldt på vegne af en 8-årig dreng, at en fremmed mand havde kontaktet ham imellem Bøgevang og Elmevang omkring klokken 13.00. Den fremmede mand havde foreslået den 8-årige, at han skulle følge med ham over i mandens bil og se hans to hundehvalpe, ligesom der også var slik i bilen. Den 8-årige skyndte sig at forlade stedet, og manden fulgte ikke efter.
Manden beskrives som: mand, cirka 50 år gammel, 175-180 cm høj, normal af bygning, dansk af udseende, dansktalende, gråt hår og en lille smule skæg. Iført: hvid- og blåternet skjorte og lyse cowboybukser. Bilen var en sort personbil med både for- og bagdøre.
Nordsjællands Politi hører gerne fra borgere, der kunne ligge inde med oplysninger med relevans for sagen, på telefon 114, ligesom politiet også gerne hører fra den fremmede mand for at høre nærmere om årsagen til mandens henvendelse.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen blev en 30-årig mandlig bilist fra Taastrup standset klokken 18.36 og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne han imidlertid ikke efterkomme, da han ikke havde førerret til bilen, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Hærværk på bygning, Kgs. Lyngby

Klokken 22.33 indløb der anmeldelse om, at der knap 10 minutter forinden var blevet smadret en rude ind til en kontorbygning på Maglebjergvej, og derefter var tre personer set forlade stedet i ukendt retning.