Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/03/01-2021/03/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 08.50 skete der et færdselsuheld på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning, da en varebil ført af en 19-årig udenlandsk mandlig bilist påkørte et autoværn, hvorefter varebilen blev kastet tilbage på Lyngby Omfartsvej, hvor den ramte en personbil.

Der skete betydelig materiel skade på begge køretøjer, men der skete umiddelbart ingen større personskade.

Den 19-årige blev efterfølgende sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Begge vognbaner var spærret i et stykke tid, men klokken 09.31 blev der åbnet igen.

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 13.48 blev det anmeldt på vegne af en 8-årig dreng, at en fremmed mand havde kontaktet ham imellem Bøgevang og Elmevang omkring klokken 13.00. Den fremmede mand havde foreslået den 8-årige, at han skulle følge med ham over i mandens bil og se hans to hundehvalpe, ligesom der også var slik i bilen. Den 8-årige skyndte sig at forlade stedet, og manden fulgte ikke efter.
Manden beskrives som: mand, cirka 50 år gammel, 175-180 cm høj, normal af bygning, dansk af udseende, dansktalende, gråt hår og en lille smule skæg. Iført: hvid- og blåternet skjorte og lyse cowboybukser. Bilen var en sort personbil med både for- og bagdøre.
Nordsjællands Politi hører gerne fra borgere, der kunne ligge inde med oplysninger med relevans for sagen, på telefon 114, ligesom politiet også gerne hører fra den fremmede mand for at høre nærmere om årsagen til mandens henvendelse.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen blev en 30-årig mandlig bilist fra Taastrup standset klokken 18.36 og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne han imidlertid ikke efterkomme, da han ikke havde førerret til bilen, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Hærværk på bygning, Kgs. Lyngby

Klokken 22.33 indløb der anmeldelse om, at der knap 10 minutter forinden var blevet smadret en rude ind til en kontorbygning på Maglebjergvej, og derefter var tre personer set forlade stedet i ukendt retning.

Kørsel i påvirket tilstand i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

En patrulje bemærkede klokken 20.12 en bil, som foretog en ulovlig svingning på Jernbanevej, og de bragte derfor køretøjet til standsning. Her bad de føreren af bilen, en 34-årig mand fra Skovlunde, om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han var frakendt førerretten. Det blev han sigtet for, og samtidig blev det vurderet, at han formentlig var påvirket af euforiserende stoffer, og et narkometer gav i den forbindelse udslag for cannabis.

Den 34-årige blev derfor også anholdt og sigtet for narkokørsel, hvorefter han blev kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Målrettet indsats mod narko, S-togs-linjen mellem Lyngby og Hillerød

Klokken cirka 18 begyndte en målrettet aktion mod narko på S-togs-linjen mellem Lyngby og Hillerød samt på de dertilhørende togstationer. Klokken 18.19 blev der fundet en cigaretpakke på perronen på Birkerød Station, hvori der lå en mindre mængde hash. I nærheden stod en yngre mand, som narkohunden Fister viste interesse for, og på den unge mand blev der fundet en digital hashvægt samt papir til at lave joints med, men han havde dog ikke noget hash på sig, hvorfor han slap for en sigtelse.

Klokken 18.35 viste narkohunden Vaks interesse for fire unge mænd i S-toget. På to af disse, en henholdsvis 14-årig og 16-årig fra Allerød, blev der fundet en mindre mængde skunk, og drengenes værger samt de relevante myndigheder blev derfor orienteret om hændelsen, ligesom den 16-årige blev sigtet for forholdet.

Mistænkeligt forhold, mellem Hellerup og Holte

Klokken 18.50 anmeldte en 41-årig kvinde, at hun klokken 18.16 havde stået på S-togets linje E på Hellerup Station i retning mod Hillerød. Da toget standsede på Lyngby Station, kom der en mand ind i toget og stillede sig skråt over for kvinden, der var den eneste i den pågældende kupé foruden manden. Manden begyndte at lyne sine bukser op, hvorfor kvinden forlod kupéen. Manden fulgte dog efter hende, og da anmelderen konfronterede manden og spurgte, hvorfor han fulgte efter, svarede han: “Dit blik drager mig”. Herefter forlod anmelder toget, da det standsede på Sorgenfri Station.

Manden beskrives som: Mand, dansk af udseende, 35-40 år, 200 cm høj, muskuløs af bygning, hvid i huden, kronraget/skaldet, havde meget lyseblå øjne.

Tyveri fra cykel, Kgs. Lyngby

En 27-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 09.59, at hun ca. 20 minutter tidligere havde holdt for rødt i krydset ved Klampenborgvej og Lyngbygårdsvej, da en mand kom løbende bagfra og stjal hendes taske fra cykelkurven. Herefter løb i retning mod Lyngby og forsvandt ind mellem nogle buske ved en sti. Manden beskrives som: 20-40 år, ca. 180 cm, brunt kort hår. Iført mørkeblå jakke med hætte og sorte Adidas-bukser med hvide striber.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 15.14 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 18 i vestgående retning, da en lastbil foretog et vognbaneskift, og i den forbindelse påkørte lastbilen bagenden af en personbil ført af en 49-årig kvinde fra Greve, hvilket medførte materiel skade, men ingen personskade.

Politi, skiltevogne, en ladvogn samt en ambulance blev sendt til stedet, hvor lastbilchaufføren, en 43-årig udenlandsk mand, erkendt trafikforseelsen og betalte en straksbøde.

Færdselsuheldet medførte nogle trafikale udfordringer i form af kø, men klokken 15.53 blev der åbnet for alle vognbaner igen.