Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/01/10-2022/01/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort, Kgs. Lyngby

Mandag eftermiddag klokken 12.20 blev en 40-årig mand standset, da han kom kørende ad Lundtoftegårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet kørekort.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 17.39 blev det anmeldt, at en person havde forsøgt at stjæle en jakke fra Sportmaster. Da butikstyven var både udenlandsk statsborger og under 18 år gammel, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 16-årig ung mand blev sigtet for forholdet, ligesom de relevante voksne samt de relevante myndigheder blev orienteret om butikstyveriet.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 15.45 blev en 21-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret. Her viste det sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Taske stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Mellem lørdag klokken 12.30 og 15.15 er der stjålet en taske med blandt andet en mobiltelefon og et nøglebundt fra en bil, som stod på Ved Fortunen. Tyveriet blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 17.24.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 09.22 blev det anmeldt, at der fra en parkeret Toyota Avensis var blevet stjålet en antenne samt de to bagkapper på bilens sidespejle. Tyveriet var sket imellem søndag klokken 22.00 og onsdag klokken 23.00, og bilen havde holdt parkeret på Kollegiebakken.

Færdselsuheld, Virum

Klokken 12.17 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Sennepsmarken, idet en lastbil i lav hastighed havde påkørt en 85-årig kvinde på gåben. Lastbilen havde umiddelbart bakket og derefter sat i fremdrift, hvorefter den 85-årige var blevet påkørt, idet hun gik foran lastbilen.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, og den 85-årige blev efterfølgende kørt på hospitalet, idet hun var alvorligt tilskadekommen.

Der er endnu ikke taget stilling til, om der skal foretages sigtelser.

Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om kvindens tilstand.

Rude knust, Kgs. Lyngby

En rude til Jesper Nielsen Ejendomsmæglerforretning på Jernbanevej er mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen klokken 08.00 blevet knust. Hærværket blev anmeldt klokken 08.30.

Stjal jakke og kaffemaskine, Kgs. Lyngby

En 34-årig mand fra Brønshøj blev tirsdag eftermiddag klokken 15.16 taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet en jakke og en kaffemaskine. Manden blev sigtet for forholdet.

Fremmed mand henvendte sig til 10-årig dreng, Kgs. Lyngby

På vegne af en 10-årig dreng fra Kgs. Lyngby blev det klokken 20.30 anmeldt, at en mand i en bil havde henvendt sig til drengen på Engelsborgvej, da drengen gik hjem fra skole kort før klokken 14. Ifølge drengens forklaring havde manden bedt ham sætte sig ind i bilen efter aftale med drengens forældre. Det havde drengen dog syntes var underligt, og han valgte derfor at sætte sig op på sin cykel og køre fra stedet. Manden beskrives af den 10-årige som: ældre, lav, dansk af udseende, fedladen, lys i huden, kronraget/skaldet. Iført blazer, som muligvis var ternet. Talte dansk.

Røveri, Kgs. Lyngby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 21.04, var en 18-årig mand ved 1-tiden natten til tirsdag blevet udsat for røveri på en parkeringsplads ved Buddingevej. Tre personer havde sparket den 18-årige, da han parkerede på stedet og åbnede bildøren, hvorefter de frarøvede ham hans taske indeholdende diverse kort og kontanter. Herefter forlod de tre personer stedet i en sølvgrå Fiat Punto i retning mod Søborg. De tre personer beskrives som: mænd, mørke i huden. Iført mørkt tøj og masker.

Forholdet kan formentlig sættes i relation til den anmeldelse om hærværk på en bil, der indløb tirsdag klokken 00.44, og som er omtalt på døgnrapporten fra den 10.-11. januar 2022.