Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 240516-010616.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-lyngby.dk

Tricktyveri, Lyngby.
Tidspunkt: 30/05-2016

Kl. 1446 anmeldte en 69 årig kvinde fra byen, at hun efter indkøb i supermarked på Sorgenfrigårdsvej, hvor hun havde betalt med dankort, cyklede til sin bopæl på Bauneporten. Der rettede A henvendelse til hende og spurgte vej mod Køge, idet han viste et kort frem.

Senere opdagede kvinden, at hendes dankort var stjålet og at der var sket hævninger af et større beløb på kontoen.

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 45-55 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Skaldet, Talte: Engelsk, Iført: Mørke bukser og lyseblå skjorte/ T-shirt. Bar sorte briller, Medbragte: Danmarkskort, skriveblok og beige rygsæk.

Butikstyveri med russerpose hos Magasin i Kgs Lyngby
Tidspunkt: 26/05-2016

Anmeldt kl 1801. 23-årig rumænsk butikstyv tilbageholdt. Tyveri begået med russerpose. Patrulje kørte anholdte til station Nord.

Tyveri, Virum.
Tidspunkt: 24/05-2016

Kl. 1007 anmeldte en 84 årig kvinde fra byen, at hun havde været udsat for tyveri i Geelskovparken, da hun gik og pludseligt blev omringet af to kvinder, og hvor der opstod nogen tumult. Under dette fik hun revet sin guldhalskæde af og de to kvinder forsvandt i en blå bil.

Kvinderne beskrives som:

A og B: kvinder, østeuropæisk af udseende, ca. 170 cm høje, alm. af bygning, langt sort hår, iført kjoler i stærke farver.

Færdselsuheld, Lyngby.
Tidspunkt: 24/05-2016

Kl. 1431 anmeldtes et færdselsuheld i krydset mellem Jægersborgvej og motorvejsafkørselen.

Part 1, varebil ført af en 41 årig mand fra Frederiksberg, kørte på Jægersborgvej mod øst og ud i krydset for rødt lys, hvorved der skete sammenstød med part 2, personbil ført af en 45 årig kvinde fra Solrød, der var i færd med at svinge til venstre fra afkørslen.

Ingen personskade men betydelige materielle skader.