Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/07/21-2022/07/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 17.44 kørte en udenlandsk nuschauffør sydvest ad Brogårdsvej, hvor han drejede til højre ad tilkørselsrampen til Lyngbyvejen. Her påkørte han en 53-årig mandlig cyklist, som kom cyklende i sydvestlig retning ad Brogårdsvej og skulle ligeud. En patrulje kørte til stedet, hvor buschaufføren blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Brand i knallert, Virum

Klokken 20.46 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en knallert, som stod på Geels Plads. Politiet kørte til stedet, hvor brandvæsnet havde slukket branden.
Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke endeligt fastlagt.

Knivstikkeri, Kgs. Lyngby

Klokken 21.09 indløb der anmeldelse om knivstikkeri i Lundtofteparken. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en 19-årig mand fra Kgs. Lyngby var blevet stukket med kniv. Han blev med ambulance kørt på hospitalet for behandling af sine skader.

Ifølge politiets oplysninger havde gerningspersonen og den forurettede et forudgående kendskab til hinanden. Det er Nordsjællands Politis opfattelse, at episoden har fundet sted blandt personer i et kriminelt miljø. Gerningspersonen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke blevet anholdt, og den forurettede har indtil videre ikke ville medvirke til at afgive oplysninger til sagen.

Nordsjællands Politi efterforsker sagen og har samtidig et stort fokus på den tryghedsskabende indsats i området. Derfor vil der i løbet af fredagen være områdebetjente til stede i og omkring Lundtofteparken, og man er som borger velkommen til at kontakte dem og få en snak.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelse, Kgs. Lyngby

Klokken 10.45 blev det anmeldt, at en mand befandt sig på en parkeringsplads på Parallelvej, hvor han skød til måls efter tomme øldåser med en soft gun. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 41-årig fra udlandet, blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Færdselsuheld og en anholdelse for narkokørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 17.16 blev det anmeldt, at en bilist var kørt ud over en skrænt ved Caroline Amalie Vej, således at bilen nu holdt tæt på skinnerne ved lokalbanen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor bilen blev trukket op, og mens arbejdet pågik, var togdriften indstillet. Føreren af bilen, en 25-årig mand fra Skævinge, blev anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde ført køretøjet under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev efterfølgende kørt til hospitalet for udtagning af en blodprøve med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Besiddelse af stoffer, Kgs. Lyngby

På Ulrikkenborg Alle traf en patrulje klokken 22.19 nogle unge mænd, og den ene af dem, en 20-årig fra Søborg, blev her fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Forsøg på indbrud i butik, Kgs. Lyngby

Klokken 00.06 anmeldte en borger, at en mand netop havde forsøgt at skaffe sig adgang til en butik på Lyngby Hovedgade ved at kaste genstande mod glasset ind til butikken. Dette var dog ikke lykkedes, og manden var derefter cyklet fra stedet i nordøstlig retning. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at finde ham.

Han beskrives som: 185-190 cm, spinkel af bygning. Iført mørk hovedbeklædning og mørk tøj. Medbragte hvid bærepose med motiv.

Kørsel uden førerret, Gentofte

En 42-årig mandlig bilist fra Nivå blev klokken 12.45 standset af en patrulje på Gentoftegade i krydset ved Lyngbyvej. Da han ikke havde erhvervet sig et gyldigt kørekort, blev han sigtet for at køre bil uden førerret.

Tyveri af pung, Kgs. Lyngby

En 87-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 14.23, at han lidt tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung. Han havde befundet sig på Jernbanepladsen mellem klokken 13.00 og 14.00, hvor han havde haft pungen i sin bukselomme. Efterfølgende opdagede han, at en ukendt gerningsperson havde stjålet pungen.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 21.10 blev en 30-årig mandlig bilist fra Gl. Holte standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen i nordgående retning 500 meter før afkørslen til Lundtofte. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Kørsel i påvirket tilstand, Kgs. Lyngby

Klokken 03.45 blev en 27-årig mandlig bilist fra Glostrup standset og kontrolleret på Ulrikkenborg Plads. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Bedrageri, Kgs. Lyngby

Klokken 18.05 anmeldte en medarbejder fra Normal, at en kvinde havde taget en vare fra butikken og gået op til kassen med en gammel kvittering for at returnere den og dermed uberettiget få penge retur. En patrulje kørte til butikken, hvor en35-årig kvinde fra Helsingør blev sigtet for bedrageri.