Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/02/05-2024/02/13.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 18-årig kvinde fra Søborg blev kl. 16.35 sigtet for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter.

Byttede prismærker om, Kgs. Lyngby

En 47-årig kvinde blev kl. 12.59 sigtet for bedrageri i Magasin på Lyngby Hovedgade via prismærkeombytning.

Postkasse sprængt i luften, Kgs. Lyngby

Søndag aften klokken 20.15 blev en postkasse på Christian X’s Allé sprængt i luften. Et vidne så i den forbindelse en sortklædt mand i alderen 18-20 år løbe fra stedet.

Blev bedt om at skrue ned, Hillerød

En 27-årig mand fik søndag aften kort før midnat besøg af en patrulje, som bad ham skrue ned for musikken. Manden havde spillet så højt i sin bolig på Campusvej, at de omkringboende blev generet af det.

Mindreårig butikstyv på spil, Kgs. Lyngby

En 12-årig dreng fra Skærbæk blev mandag klokken 16.55 taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet flere parfumer. Det viste sig, at drengen også havde stjålet gamins-udstyr fra Elgiganten og tøj fra Bad Store. Drengens forældre og de sociale myndigheder underrettes om tyverierne.

Ramt af bil, Virum

En 38-årig mand fra Kgs. Lyngby måtte torsdag aften til behandling på hospitalet, efter han var blevet ramt af en bil på Hummeltoftevej, hvor den 38-årige kom kørende på knallert. Påkørslen skete klokken 18.35 og bilen blev ført af en 64-årig mand fra Tappernøje.