Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 08.05.2023-16.05.2023/05/16.

c

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby

Mandag aften blev en 27-årig lokal mand sigtet for hærværk, idet han havde revet vinduesviskerne af op mod 10 biler, som holdt parkeret på Christian X’s Allé.

Stjal tøj i Magasin, Lyngby

En 65-årig kvinde fra Birkerød blev søndag kl. 15.06 taget for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade, hvor hun havde flere beklædningsgenstande.

Tyveri fra varebil, Kgs. Lyngby

Klokken 00.19 natten til fredag brød tre personer ind i en varebil, som stod på Chr. X’s Allé. Det var på anmeldelsestidspunktet ikke opgjort, hvad der var stjålet. De tre mænd forlod stedet i en koksgrå stationcar af mærket Audi på svenske nummerplader.

Tyveri, tricktyveri på gadeplan, Lyngby-Taarbæk

En 95-årig mand fra Lundtoftevej blev tirsdag mellem 12 og 15 udsat for et tricktyveri. Anmelder oplyste, at en kvinde havde ringet på forurettedes dør og oplyst, at hun skulle ind og tjekke op på varmen/vandet. Forurettede var gået ind i et tilstødende værelse imens og senere på dagen opdagede forurettede, at der manglede 300 kr. fra hans pung, der havde ligget i en skuffe i et skrivebord. Der manglede også en grøn pengekasse med et større pengebeløb, som havde ligget i en skuffe i et reolsystem. Kvinden beskrives som spinkel, ca. 150-160 cm høj og engelsktalende.
n

Foto: ABW