Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2023/02/06-2023/02/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bagrude knust, Kgs. Lyngby

Mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.45 er bagruden på en bil, der stod på Ellevænget blevet knust. Hærværket blev anmeldt klokken 12.04.

Blev truet til at aflevere telefon, Virum

Klokken 18.02 anmeldte en 18-årig mand, at han klokken 04.26 søndag morgen var blevet truet til at aflevere sin telefon til en mand i S-toget på Sorgenfri Station med retning mod Birkerød. Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, brun i huden med kort, sort hår. Han talte engelsk og var iført sort jakke.

Butikstyveri fra andre forretninger, Lyngby-Taarbæk

En 16-årig ung kvinde blev i går kl. 16.20 taget for butikstyveri i en forretning på Lyngby Hovedgade. Hun havde gemt diverse kosmetikprodukter i sin taske til en samlet værdi af 3.297 kr., hvorefter hun gik ud på Klampenborgvej uden at betale.

Cyklist klemt af lastbil, Kgs. Lyngby

En 88-årig kvinde fra Frederiksberg måtte en tur til tjek på skadestuen efter hun var blevet klemt op mod en hegn af en lastbil. Kvinden kom efter det oplyste ikke umiddelbart til skade ved uheldet, som skete klokken 07.42 på Jernbanepladsen.

Drenge skabte uro, Kgs. Lyngby

En gruppe unge mænd skabte klokken 20.45 uro og uorden ved Føtex på Lyngby Hovedgade, hvor de knuste flasker og ødelagde cykler. De unge mænd var dog forsvundet var stedet g ikke til at finde i området, da en patrulje kom frem.

Hærværk, Kgs. Lyngby

Kl. 23.37 sparkede en nu sigtet 16-årig ung mand fra Bagsværd til ruden i en opgangsdør, så den blev knust.

Mænd vakte mistanke, Kgs. Lyngby

To mænd vakte torsdag eftermiddag klokken 14.57 mistanke om indbrud, da de opholdt sig i et hus på Egegårdsvej. En borger kontaktede derfor politiet, som kørte til adressen. Her viste det sig imidlertid, at mændene var ved at udføre noget arbejde i huset. Dette blev bekræftet ved kontakt til husets ejer.

Stjal parfume, Kgs. Lyngby

Mandag eftermiddag klokken 13.40 blev en 31-årig mand uden fast adresse taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet parfume. Manden blev sigtet for forholdet.

Tyveri fra personbil, Lyngby-Taarbæk

To bilejere på henholdsvis Parkvej og Mosebakken fik natten til onsdag stjålet forlygterne fra deres Porsche Taycan. Forskærmen var skåret op med ukendt redskab og begge forlygter var stjålet.

Vold, Kgs. Lyngby

En 15-årig ung mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 23.47 umotiveret overfaldet af to ukendte gerningsmand i en gyde ved Fætter Guf på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby. Gerningsmændene beskrives som: A: Mand, 15-16 år, udenlandsk af udseende, 165-170 cm høj, sort mellemlangt hår, iført mørkt tøj, sort jakke med hætte. B: Mand, 15-18 år, 180-185 cm, dansk af udseende, talte dansk, iført formentlig hue, hætte eller kasket, lyse tracksuit joggingbukser og hvide sko af mrk. Nike Air Force.

Foto: ABW