Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2023/01/30-2023/02/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blev truet til at aflevere telefon, Virum

Klokken 18.02 anmeldte en 18-årig mand, at han klokken 04.26 søndag morgen var blevet truet til at aflevere sin telefon til en mand i S-toget på Sorgenfri Station med retning mod Birkerød. Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, brun i huden med kort, sort hår. Han talte engelsk og var iført sort jakke.

Butikstyveri fra andre forretninger, Lyngby-Taarbæk

En 16-årig ung kvinde blev i går kl. 16.20 taget for butikstyveri i en forretning på Lyngby Hovedgade. Hun havde gemt diverse kosmetikprodukter i sin taske til en samlet værdi af 3.297 kr., hvorefter hun gik ud på Klampenborgvej uden at betale.

Butikstyveri i Magasin, Kgs. Lyngby

Fire kvindelige butikstyve på 18, 17, 17 og 17 fra henholdsvis Stenløse, Ballerup, Ballerup og Rødovre blev torsdag kl. 17.18 taget for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade. Forældre og de sociale myndigheder er underrettet.

Cyklist ramt af bil, Hellerup

En 46-årig kvindelig cyklist fra København blev mandag morgen klokken 08.15 ramt af en bil, der blev ført af en 24-årig mand fra Slagelse. Uheldet skete i krydset Lyngbyvej/Tuborgvej og kvinden blev efterfølgende tilset af en ambulance.

Forlygter stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem søndag klokken 22 og mandag klokken 08 er der stjålet forlygter fra en Porsche, som stod på Langs Hegnet. Gerningspersonen har klippet karrosseriet omkring lygterne op.

Narkokørsel, Gentofte

En 39-årig mand fra Gentofte blev kl. 3.05 sigtet for at være mistænkt for at køre bil på Lyngbyvej under påvirkning af euforiserende stoffer og for ikke at have kørekort til personbil.

Tøj antændt i tumbler, Kgs. Lyngby

Det var formentlig overophedning af noget tøj, som var årsag til, at der klokken 18.31 tirsdag aften opstod brand i en tørretumbler i et vaskeri i Lundtofteparken. Ingen personer kom til skade ved branden.