Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2023/01/23-2023/01/31.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En dreng og en pige på 15 år fra henholdsvis Gentofte og Charlottenlund blev kl. 17.20 sigtet for at have stjålet kosmetik for et større beløb i Magasins kosmetikafdeling på Lyngby Hovedgade.

Cyklist ramt af bil, Hellerup

En 46-årig kvindelig cyklist fra København blev mandag morgen klokken 08.15 ramt af en bil, der blev ført af en 24-årig mand fra Slagelse. Uheldet skete i krydset Lyngbyvej/Tuborgvej og kvinden blev efterfølgende tilset af en ambulance.

Forlygter stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem søndag klokken 22 og mandag klokken 08 er der stjålet forlygter fra en Porsche, som stod på Langs Hegnet. Gerningspersonen har klippet karrosseriet omkring lygterne op.

Kørte uden kørekort, Kgs. Lyngby

Onsdag aften klokken 19.36 blev en 36-årig mand fra Brøndby Strand standset, da han kom kørende ad Lyngby Omfartsvej. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han havde sat sig bag rattet på trods af, at han tidligere var blevet frakendt sit kørekort og denne frakendelse stadig var gældende.

Narkokørsel, Gentofte

En 39-årig mand fra Gentofte blev kl. 3.05 sigtet for at være mistænkt for at køre bil på Lyngbyvej under påvirkning af euforiserende stoffer og for ikke at have kørekort til personbil.

Tyveri af taske/bagage, Lyngby-Taarbæk

Kl. 18.55 fik politiet en anmeldelse fra en 48-årig kvinde, som oplyste, at hun havde været på vej hjem fra træning da en mand var kommet løbende og havde hevet hendes håndtaske af skulderen og var løbet videre mod Bauneporten. Forurettede var løbet efter men havde ikke kunne løbe tyven op, der var forsvundet ind i parken ved Bauneporten.