Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/11/21-2022/11/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri købmand/supermarked, Lyngby-Taarbæk

Kl 14.01 mandag tilbageholdt en butiksdetektiv en 69-årig mand på Skovridergårdsvej i Virum, som blev taget med vare fra et supermarked til en samlet værdi af ca. 400 kr. bla. spiritus, kaffe og ost. Der blev også fundet to laks, som var taget fra et nærliggende supermarked.

Hærværk på station, Virum

En 36-årig udenlandsk statsborger ødelagde søndag aften kl. 19.18 en skydedør og kastede med flasker på Sorgenfri station i Virum. Manden blev anholdt og blev kørt på stationen.

Laboratorieapparater stjålet, Kgs. Lyngby

Ved et indbrud på DTU er der mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen klokken 08.00 stjålet diverse laboratorieapparater. Tyveriet blev anmeldt torsdag formiddag klokken 11.48.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Lyngby-Taarbæk

Kl. 22.25 tirsdag aften observerede en patrulje en 19- årig mand mens han røg en joint. Sigtede blev forevist politilegitimation og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede blev efterfølgende visiteret, hvor der blev fundet yderligere en klump hash. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæringen.

Mistede livet i trafikulykke, Kgs. Lyngby

En 51-årig kvinde mistede søndag formiddag livet i forbindelse med en trafikulykke i buslommen ved afkørsel 16 på Helsingørmotorvejen, hvor en 63-årig mand mistede herredømmet over sin bil og påkørte det busskur, hvor kvinden stod. Kvindens pårørende er blevet underrettet. Den 63-årige fører af bilen er sigtet for uagtsomt manddrab.

Parfumetyveri, Lyngby

Onsdag kl. 17.45 begik en 41-årig kvinde fra Bagsværd butikstyveri, da hun forlod Magasin på Lyngby Hovedgade i Lyngby med flere flasker parfume. Kvinden blev tilbageholdt af en vagt og senere sigtet for butikstyveri.

Stjal barberskrabere og sodavand, Hellerup

En 41-årig udenlandsk mand blev klokken 14.19 taget for butikstyveri i Netto på Lyngbyvej, hvor han havde stjålet barberskrabere og sodavand. Manden blev sigtet for tyveriet.

Stjal drikkepenge, Lyngby

En ukendt gerningsmand har onsdag kl. 15.30 stjålet drikkepenge fra skranken ved en café på Ulrikkeborg Plads i Lyngby.