Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/09/26-2022/10/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

El-værktøj stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem fredag eftermiddag og mandag formiddag klokken 10.00 er der stjålet diverse el-værktøj fra en varevogn, som holdt på Lyngby Hovedgade. Tyven har boret hul i bildøren for at skaffe sig adgang til bilen.

Falsk anklage, Kgs. Lyngby

En 21-årig mand er blevet sigtet for falsk anklage, da han i forbindelse med en anden sag udgav sig for at være en anden person, som derved blev uretmæssigt sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Forsøg på kontaktbedrageri

En kvinde i Lyngby-Taarbæk blev ringet op af en person, som udgav sig for at være ansat i en bank.
Vedkommende fortalte hende, at hendes bankkonto var ved at blive hacket, og forsøgte at få kvinden til at udlevere koder og NemID til hendes bankkonto over telefonen. Det mislykkedes imidlertid, da kvinden blev mistænksom. Mens kvinden fortsat talte i telefon med personen, der foregav at arbejde i en bank, mødte en anden person op på hendes adresse for at få hende til at udlevere koderne. Det mislykkedes imidlertid, da politiet stod klar og kunne anholde personen. Vedkommende blev efterfølgende varetægtsfængslet i 14 dage.

Kontaktbedrageri

En kvinde i Lyngby blev ringet op af en person, der udgav sig for at komme fra politiet og som oplyste, at kvindens konto var blevet hacket, og at de penge, der stadig stod på kontoen, skulle flyttes til en sikker konto. Herefter overførte kvinden et stort beløb.

Mænd ville ikke flytte sig, Kgs. Lyngby

Tre berusede mænd nægtede søndag kort efter klokken 16 at følge en anvisning fra en vagt om, at de skulle forlade tunnelen ved Lyngby Station, hvor de skabte uro og uorden. En patrulje kørte til stedet og bortviste mændene.

Tyveri fra byggeplads, Kgs. Lyngby

Fra en byggeplads på Miljøvej er der mellem mandag aften klokken 22.00 og 05.30 tirsdag morgen stjålet diverse værktøj og materialer. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.55, og tyven har brudt beslaget på en dør op for at skaffe sig adgang til stedet.

Ville give blomster til piger, Kgs. Lyngby

Onsdag eftermiddag klokken 14.30 blev to ni-årige piger kontaktet af en mand, da de gik ad Christian X’s Allé. Manden ville gerne give dem blomster og gjorde ifølge anmeldelsen tegn til, at de skulle følge med ham. Pigerne valgte imidlertid helt rigtigt at løbe fra stedet og fortælle en kvinde, som de mødte på vejen, om hændelsen. Kvinden sørgede efterfølgende for at følge pigerne hjem til en af deres forældre, der kontaktede politiet. Manden beskrives som skandinavisk af udseende, 28-30 år, 170 cm, almindelig af bygning, lys i huden, kort brunt hår, dansktalende, iført mørke bukser, mellemlang mørk jakke, sko samt sort rygsæk. Nordsjællands Politi vil gerne høre fra manden for at finde ud af, hvad hans intention med at kontakte pigerne var.