Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/09/19-2022/09/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på kontaktbedrageri

En kvinde i Lyngby-Taarbæk blev ringet op af en person, som udgav sig for at være ansat i en bank.
Vedkommende fortalte hende, at hendes bankkonto var ved at blive hacket, og forsøgte at få kvinden til at udlevere koder og NemID til hendes bankkonto over telefonen. Det mislykkedes imidlertid, da kvinden blev mistænksom. Mens kvinden fortsat talte i telefon med personen, der foregav at arbejde i en bank, mødte en anden person op på hendes adresse for at få hende til at udlevere koderne. Det mislykkedes imidlertid, da politiet stod klar og kunne anholde personen. Vedkommende blev efterfølgende varetægtsfængslet i 14 dage.

Kontaktbedrageri

En kvinde i Lyngby blev ringet op af en person, der udgav sig for at komme fra politiet og som oplyste, at kvindens konto var blevet hacket, og at de penge, der stadig stod på kontoen, skulle flyttes til en sikker konto. Herefter overførte kvinden et stort beløb.

Måleudstyr stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem fredag eftermiddag og lørdag klokken 12.30 er der stjålet landmålerudstyr fra Lyngby Station. Tyveriet blev anmeldt onsdag klokken 09.28.

Stjal tøj, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung mand fra Bagsværd blev klokken 16.08 taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet diverse tøj. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.