Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/06/13-2022/06/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Lolland kørte klokken 01.45 ad Stengårdsvænge i vestlig retning på fortovet, hvilket førte til, at han påkørte tre parkerede biler. En patrulje kørte til stedet, hvor den 27-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel, idet der var en formodning om, at han havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer.

Der afventer nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 27-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Forsøg på butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Magasin anmeldte klokken 17.33, at to personer havde forsøgt at stjæle beklædningsgenstande til en større værdi, og at de havde nået at standse den ene af dem, mens den anden var flygtet. En patrulje kørte til stedet, hvor den tilbageholdte person, en 39-årig udenlandsk mand, blev anholdt og sigtet for forholdet. Det var ikke på stedet muligt at finde frem til hans medgerningsperson.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby blev klokken 22.00 standset af en patrulje på Lyngby Hovedgade. Her blev han sigtet for at have kørt bil, selv om han ikke havde førerret til køretøjet.

Bedrageri, Virum

En ælde kvinde fra Virum anmeldte klokken 16.17, at hun tidligere på dagen havde været udsat for bedrageri. En mand havde henvendt sig på hendes adresse nær Furesø omkring klokken 13 og udgivet sig for at være fra politiet. Han havde fået kvinden til at hæve et kontantbeløb fra hendes konto, og forlod efterfølgende stedet med pengene. Han beskrives som: mand, 30-35 år, dansk af udseende, ca. 180 cm og med kort hår. Medbragte telefon.

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at politiet og andre offentlige myndigheder ikke benytter sig af sådanne fremgangsmåder. Er man i tvivl om, hvorvidt en person reelt er ansat i den oplyste offentlige myndighed, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted og bede om at blive viderestillet til personen for at få oplysningerne be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til den pågældende offentlige myndighed og ikke ringer til det nummer, som personen oplyser.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 59-årig kvindelig bilist fra Kokkedal kørte klokken 09.57 ad Lyngbygårdsvej, hvor hun i krydset ved Sorgenfrigårdsvej påkørte en 57-årig kvindelig bilist fra Humlebæk. En patrulje kørte til stedet, hvor den 59- årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Grundet bilernes placering var den øvrige trafik i en periode påvirket, mens der blev ryddet op efter uheldet. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 47-årig mandlig bilist fra Virum kørte klokken 15.17 i sydlig retning ad kongevejen, hvor han drejede til højre ad Skovbrynet og påkørte en 25-årig mandlig cyklist fra Kgs. Lyngby, som cyklede i sydgående retning ad Kongevejen.
Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til kontrol på hospitalet. Det kan ikke afvises, at bilisten vil blive sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Tyveri fra bil, Kgs. Lyngby

Mandag mellem klokken 11.50 og 12.50 er der stjålet to tasker med tøj og rejsedokumenter fra en bil, som var parkeret på Ved Fortunen. Tyven har brudt bilens lås op.

Brandstiftelse, Kgs. Lyngby

Klokken 17.08 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand i en lejlighed på Baunehøjvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der sås røg fra vinduerne, og det kunne kort derefter konstateres, at lejligheden var overtændt. Beboerne i opgangen blev straks evakueret, og slukningsarbejdet blev iværksat.

Der skete i forbindelse med branden ikke umiddelbart nogen personskade.

Det formodes, at branden var påsat, og en 22-årig mand fra Kgs. Lyngby blev efterfølgende anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse. Han fremstilles tirsdag klokken 13.00 i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby.

Bortvist fra p-kælder, Kgs. Lyngby

Tre unge blev natten til mandag klokken 02.19 bortvist fra p-kælderen ved Kino Palæet, hvor de hørte høj musik og opførte sig aggressivt overfor forbipasserende.