Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/03/28-2022/04/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mænd vakte mistanke, Virum

To mænd vakte torsdag eftermiddag klokken 12.46 mistanke ved en bolig på Virum Vandvej. En patrulje kørte til stedet, hvor det viste sig imidlertid, at mændene havde et lovligt ærinde.

Aggressiv bilist kastede gentand mod bil, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra København anmeldte klokken 07.36, at han omkring fem minutter tidligere havde befundet sig på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning, da en bagvedkørende bilist blinkede og dyttede af ham. Han trak ind til siden, hvorefter bilisten passerede ham og samtidig kastede en genstand, som ramte den 27-åriges bil på siden med en bule til følge. Føreren af den anden bil kørte derefter ind foran den 27-årige og bremsede hårdt op. De to bilister var efterfølgende begge standset, hvor bilisten af den anden bil var steget ud og havde slået på den 27-årige bilrude og kaldt ham øgenavne. Derefter var bilisten kørt fra stedet.

Den ukendte bilist beskrives som: mand, dansk af udseende, 40-50 år, ca. 185 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort gråt og tyndt hår. Medbragte sort jakke. Talte dansk.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Lundtoftevej ved Nøjsomhedsvej skete der klokken 07.47 et færdselsuheld mellem en 25-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby og en cyklist.

Cyklisten blev efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Det kan ikke afvises, at der kan ske sigtelse i sagen.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Magasin anmeldte klokken 13.44, at de tilbageholdt to udenlandske mænd, som havde parfumer fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de to mænd, en 24-årig og en 30-årig, og de blev begge anholdt og sigtet for butikstyveri.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 08.24 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Christian X’s Allé i krydset ved Lyngby Hovedgade, idet en personbil ført af en 87-årig kvinde fra Bagsværd havde påkørt en 53-årig mandlig cyklist fra København, idet personbil svingede til venstre.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens cyklisten blev tilset af sundhedspersonalet – han var dog ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

En borger anmeldte klokken 21.28, at han havde observeret en mand, som gik rundt ved DTU og muligvis var i gang med at stjæle kabler fra stedet. Patruljer kørte til stedet for at lede efter manden, men det var ikke muligt at finde ham under runderingen i området.

Manden beskrives som: ca. 50 år, ca. 180 cm. Iført grå hættetrøje, mørkegrå dunjakke og blå bukser.

Hærværk, Kgs. Lyngby

En varebil, som holdt parkeret på Vinkelvej, blev mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 07.10 udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsperson her spraymalede tags på bilens bagende og ene side.

Spirituskørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 01.37 blev en 84-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret på Lyngby Hovedgade. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Stjal briller, Kgs. Lyngby

Søndag eftermiddag klokken 14.30 stjal to 44-årige mænd, den ene fra Taastrup og den anden med ukendt adresse, to par briller fra Thiele i Lyngby Storcenter samt nogle t-shirts fra forretningen Quint. De blev begge sigtet for forholdene.