Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/03/14-2022/03/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Virum

En 51-årig mandlig bilist fra Greve kørte klokken 10.01 ad Virumvej i ordvestlig retning, hvor han i krydset ved Kongevejen påkørte en 21-årig mandlig cyklist, som kom kørende ad Kongevejen i sydvestlig retning og skulle krydse vejen. Grundet lettere tilskadekomst blev cyklisten efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet. Det kan ikke afvises, at der kan ske sigtelse i sagen.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En butiksdetektiv tilbageholdt klokken 11.55 to unge drenge, som havde stjålet varer fra Føtex i Lyngby Storcenter. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf drengene, en 15-årig fra Lyngby og en 14-årig fra Lyngby. Den 15-årige blev sigtet for butikstyveri, og grundet drengenes unge alder blev der taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden.

Stjal parfume og morgenmad, Kgs. Lyngby

En 28-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag klokken 16.11 taget for butikstyveri i Lyngby Storcenter, hvor han havde stjålet tre flasker parfume og en pakke morgenmad.

Mistænkelige unge i cykelkælder, Kgs. Lyngby

En borger kontaktede mandag aften klokken 20.10 politiet og fortalte, at tre unge mænd i 14-15 års alderen rendte rundt i cykelkælderen på Jernbanepladsen og forsøgte af komme ind i den aflåste del af kælderen. En patrulje kørte til stedet, men de unge var ikke at finde i området.

Brand, Kgs. Lyngby

Klokken 09.19 blev det anmeldt, at der var brand i en skammel i en bolig på Sorgenfrigårdsvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte hurtigt fik kontrol over situationen.

Indbrud i restaurant, Kgs. Lyngby

Klokken 11.43 blev det anmeldt, at der klokken 02.01 natten til søndag havde været indbrud i en restaurant på Lyngby Hovedgade. Via blandt andet efterforskning blev en 45-årig mand fra Hillerød og en 55-årig kvinde fra Charlottenlund anholdt og sigtet for indbruddet i løbet af søndagen, og de to bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby mandag klokken 11.30.

Tyveri fra lomme, mellem København og Hillerød

Klokken 14.42 anmeldte en 19-årig kvinde fra Virum, at hun havde fået stjålet sin iPhone 12 fra sin lomme natten til søndag, imens hun havde blundet i S-toget i retning fra København til Hillerød.

Butikstyveri, Hellerup

En butiksdetektiv anmeldte klokken 18.11, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt i Netto på Lyngbyvej, da han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf manden, som var 33 år. Han blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveri.

Brand i køretøj, Kgs. Lyngby

Klokken 03.05 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en knallert, som stod parkeret på Sorgenfrigårdsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor knallerten blev fundet udbrændt. I en nærliggende bygning var en rude blevet knust, og det kan ikke afvises, at de to hændelser har relation til hinanden.

Det er politiets formodning, at branden ikke har nogen relation til den brand på Sorgenfrigårdsvej anmeldt søndag morgen klokken 09.19, der ligeledes figurerer på dette uddrag af døgnrapporten.

Hærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 10.02 indløb der anmeldelse om, at en mand skabte utryghed ved Aldi i Lundtofteparken. En medarbejder forsøgte at tale med manden, hvilket fik manden til at kaste med ting i butikken. En patrulje kørte til supermarkedet, hvor manden, en 34-årig fra Kgs. Lyngby, blev sigtet for hærværk og bortvist fra stedet.

Tyveri fra byggeplads, Kgs. Lyngby

Klokken 10.59 blev det anmeldt, at der i løbet af natten var blevet stjålet en pakke med tømmer fra en byggeplads på Miljøvej.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Magasin anmeldte klokken 14.24, at de tilbageholdt en ung pige, som havde stjålet makeup fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf pigen, en 14-årig fra Søborg, som de fik en alvorlig snak med. Derudover blev der taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 16.39 anmeldte et vidne, en politibetjent, der havde fri, at han havde set en mand komme løbende på Lyngby Hovedgade, og at manden var i færd med at tage tre umiddelbart nye trøjer på, hvilket anmelderen fandt mistænkeligt. Anmelderen fulgte efter manden, indtil en patrulje nåede frem og fik kontakt til manden. Her blev han, en 21-årig mand fra Valby, sigtet for at have stjålet tre trøjer fra Magasin til en værdi af i alt cirka 4.500 kroner.

Tyverier fra biler, Nordsjælland

Mellem mandag aften klokken 21.00 og tirsdag morgen klokken 07.44 er der stjålet rat, instrumentpanel og skærm fra en BMW, som holdt på Carit Etlars Vej i Holte. To udenlandske mænd på 29 og 42 år blev senere tirsdag anholdt og sigtet for tyveriet. De blev efter endt afhøring sat i arresten og fremstilles i grundlovsforhør klokken 13.30 ved Retten i Lyngby.

Fra en VW Passat, som holdt i Frederikshave i Hillerød, er der mellem mandag aften klokken 21.30 og tirsdag morgen klokken 08.30 stjålet et navigationsanlæg samt en kuffert. Tyven har knust en lille siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Klokken 09.41 blev det anmeldt, at der var stjålet airbags og navigationssystem fra en Porsche, som hold på Enighedsvej i Charlottenlund. Tyveriet er sket mellem mandag aften klokken 21.00 og tirsdag morgen klokken 07.45.

Fra en BMW er der mellem mandag eftermiddag klokken 15.45 og tirsdag formiddag ved 11-tiden stjålet rat, midterkonsol og instrumentpanel. Bilen stod på Birkhøjterrasserne i Farum, da tyveriet skete. Anmeldelsen kom klokken 11.03.

Mand lod sig ikke narre, Kgs. Lyngby

En 75-årig mand lod sig ikke narre, da en mand tirsdag eftermiddag ringede til ham og udgav sig for at være politiet. Den 75-årige oplyste, at han ikke troede på manden og ikke ville udlevere nogen oplysninger.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Fakta på Jernbanepladsen anmeldte klokken 11.03, at de tilbageholdt en udenlandsk kvinde, som havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf kvinden, som var 37-år, og hun blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveri.

Tyveri fra byggeplads, Kgs. Lyngby

Det blev klokken 12.04 anmeldt, at der i løbet af weekenden var blevet stjålet kabler og anden elektronik fra en byggeplads på Akademivej.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Magasin tilbageholdt klokken 13.19 to unge kvinder, som havde stjålet varer fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor de to kvinder, en 17-årig fra Hørsholm og en 17-årig fra Holte, blev sigtet for butikstyveriet.

Gps stjålet fra bil, Virum

Fra en BMW, som holdt på Parsbergvej, er der mellem lørdag aften og søndag formiddag stjålet en gps samt midterkonsol. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Indbrud, Virum

Mandag klokken 02.50 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en bolig på Malmmosevej. Den formodede indbrudstyv beskrives som: mand, iført mørk dunjakke, lys hættetrøje, grå joggingbukser.