Museum, falkeshow eller sand i Hundested? Du kan også være heldig at vinde et ophold på Hotel Hillerød.

INSPIRATION TIL DIN EFTERÅRSFERIE
Efter 3 dage med gråvejr og regn, så mangler du måske lidt inspiration til den sidste halvdel af efterårsferien. Nedenfor kommer vi med 3 bud på oplevelser du skal nå inden ferien er slut!
Vis mig, alt der sker i efter Link årsferien
LÆS BLANDT ANDET OM
* Ud af regnen og ind på Frederiksborg Slot * Oplev falkene lege i luftrummet over Falkonergården * Sidste chance for at se Hundested Sandskulpturfestival * Vind et ophold på Hotel Hillerød
LinkLink
Link UD AF REGNEN OG IND PÅ FREDERIKSBORG SLOT
Midt i Hillerød ligger Frederiksborg Slot med sine utallige, imponerende rum og flotte udstillinger. I efterårsferien kan du komme i audiens hos kongen, tage med rundt på Frederiksborg Slot og ned i slottets gamle vinkælder, der er indrettet som aktivitetsrum for børnene.
I efterårsferien kan du komme tættere på en af historiens store, kvindelige personligheder, Leonora Christina. Du bliver klogere på en af de kvinder, som har haft stor betydning for Danmark. Hør om Leonora Christinas dramatiske Linkliv og skæbne.
Afsted til slottet LinkLink
LinkLink
Link MÆRK VINGESUSET I FREDENSBORG
Oplev et betagende og imponerende show når de smukke falke letter for at styrtdykke mod lokkemaden hos Falkonergården.
Oplev når de fantastiske fugle flyver over hovederne på dig og det øvrige publikum. Hver dag i efterårsferien kl. 15 kan du opleve de imponerende fugle. S Link æt dig ned i smukke omgivelser på Falkonergården og nyd showet. Du kommer helt tæt på, og får de fascinerende historier om de forskellige rovfugle.
Lokkemad til rovfugle LinkLink
Link
LinkLink
Link HUNDESTED SANDSKULPTURFESTIVAL: 10 ÅRS JUBILÆUM
Sidste chance for at opleve Hundested Sandskulpturfestival – på søndag lukker festivalen.
Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. P Link å festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Caféen byder på forfriskninger mens ungerne hygger sig i sandkassen.
Smut forbi sandkassen for b Link åde børn og voksneLink
LinkLink
Link EFTERÅRSKONKURRENCE: VIND ET OPHOLD PÅ BEST WESTERN HOTEL HILLERØD
Skynd dig at tilmelde dig konkurrencen – den slutter på søndag.
Deltag i konkurrencen og vind en overnatning for to personer i dobbeltværelse på Best Western Hotel Hiller Link ød samt 2×3 retters menu med sæsonens råvarer på Restaurant krydderiet. Hotellet ligger i centrum af byen og i gåafstand til det storslåede barokslot Frederiksborg Slot.
Jeg f Link øler mig heldigLink
Link
DET ER POPULÆRT LIGE NU
Link
Link Aktiviteter og oplevelser for børn i Nordsjælland
Link
Link Gådefuld efterårsferie på Esrum Kloster
Link
Link Rudolph Tegners Museum & Statuepark
Link