Salget af vores jubilæumsvin, Serre, er gået fuldstændig amok, og vi har netop rundet 30.000 solgte flasker, siden nytår!

Sidste portion landede på vores lager for ikke så længe siden, og vi sætter nu slutspurten ind. Hvis du allerede har stiftet bekendtskab med vinen, ved du at det bare er at klikke på ”KØB ONLINE”, mens vi stadig har – for det her er altså et af de slags tilbud, som du som vinelsker helst ikke vil gå glip af.

Serre smager fantastisk, og du får den til en uhørt flot pris. Tidligere kostede den 85 kroner ved køb af 6 flasker – men vi holder fast i jubilæumsprisen og du kan stadig købe den til kun 59 kroner!

Skynd dig at bestille – det er ved at være sidste udkald!

Serre Susumaniello
2019 Due Palme
Vinen er lavet på den spændende lokale drue – Susumaniello. Det er en flot fyldig, let krydret vin med Syditaliens sol og varme. Den kan godt sammenlignes med Primitivo – dog er den en anelse lettere og mere elegant.

Du vil kunne nyde vinen til det meste mad, og den er også virkelig lækker som hyggevin. Køb roligt et par kasser – for her får du altså utrolig meget vin for dine penge!

Om producenten:
Cantine Due Palme er et kooperativ, som blev stiftet i 1989, i Cellino San Marco, i provinsen Brindisi.

Angelo Maci, der er 3. generation i en familie af vinavlere, fik ideen og havde viljen til at starte sit eget vineventyr. Fra 1990’erne til i dag har de investeringer, som virksomheden har foretaget med hensyn til vækst, udvikling, teknologi, og bæredygtig produktion været enorm. Angelo Maci startede med 15 samarbejdspartnere – og har nu 1.500, fordelt over et areal på 2.200 hektar!

Angelo er i øvrigt hele tre gange blevet kåret til Apuliens bedste ”winemaker”. Ganske imponerende!