Hej Karl Iver Dahl-Madsen

Lange sommeraftener og dejligt sommervejr kan næsten kun gøres bedre med gode madoplevelser, godt selskab og selvfølgelig musik og god stemning. Vi har glædet os til at byde dig på netop dette i vores café ved Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparken og i vores nyåbnede café ved Ordrupgaard Museum.

Da vi har forpagtet to smukke lokationer nord for København, er det ikke til at vælge, hvor aftenerne skal tilbringes. Derfor har vi valgt, at dele musikken over to dage, så du både har mulighed for at nyde en dejligt aftensmad ved Ordrupgaard Museum onsdag d. 14.07 i dagens sidste solstråler, eller du kan nyde tapas i Rosenhaven ved Dronning Louises Tehus torsdag d. 15.07. Begge steder vil vi have behagelig live jazz/blues musik, og de smukke omgivelser medvirker til, at det er en oplevelse, du sent vil glemme.

Foruden det vi tilbyder at spise, kan vi også byde på vine fra egen import fra Pietmonte i Italien, samt udvalgte vine fra Frankrig. Det vil også være muligt at nyde en kold drink i solen, og selvfølgelig afrunde aftenen med vores egen te eller kaffe samt dessert eller kage hertil.

For den helt gennemførte eftermiddag og aften anbefaler vi:
– Ordrupgaard Museum: Start aftenen en times tid inden middag med enten en gåtur i den omkringliggende park, der rummer en masse smuk kunst, eller køb en billet til særudstilling med Tal R på museet. Det er ikke nødvendigt at købe billet til museet for at besøge os til middag.
– Rosenhaven og Dronning Louises Tehus: Her kan aftenen sagtens starte med en gåtur i Bernstorffsparken, der rummer mere end man skulle tro. Gå i fodsporene af Christian d. 9. og Dronning Louise blandt frugt espalier, blommetræer og vinstokke – alt må plukkes og smages på.

Vi håber at kunne byde dig velkommen til en dansk sommeraften, når den er bedst!

 

 
Musik ved Ordrupgaard Café ved Chaya 
Onsdag d. 14.07.2021 kl. 18-21.
Du kan lade dig friste af aftenens menukort her.For bordbestilling skriv venligst en mail til OG@chaya.dk.
Vi har åben for aftensmad hver onsdag i dette tidsrum, og kun på udvalget dage vil middagen være med live musik (heriblandt d. 14.07)

 

 
Musik ved Dronning Louises Tehus (Rosenhaven) 
Torsdag d. 15.07.2021 kl. 18-22.
Du kan lade dig friste af aftenens menukort her.For bordbestilling klik her.
Vi har åben for tapas hver onsdag og torsdag i dette tidsrum, og kun på udvalgte dage vil middag være med live musik (heriblandt d. 15.07).