Klampenborgvej mellem Firskovvej og Lundtoftegårdsvej spærres

Hovedstadens Letbane oplyser, at Klampenborgvej mellem Firskovvej og Lundtoftegårdsvej spærres fra uge 44 og til og med uge 46, da entreprenøren Per Aarsleff A/S skal udføre asfaltarbejde, opsætning af signaludstyr mm. på strækningen. Da arbejdet skal foregå i dagtimerne (kl. 07.00-18.00), er det nødvendigt at spærre Klampenborgvej, så længe det står på. Dersom vejret ikke tillader arbejdet at fortsætte, kan det ske, at det udskydes.

Mens arbejdet står på, etableres der omkørsel via Lyngbygårdsvej og Sorgenfrigårdsvej, hvilket betyder følgende for afvikling af trafikken:

– Lyngbygårdsvej V bliver spærret ved Sorgenfrigårdsvej, så strækningen forbi Lindegårdsskolen vil være blind for motorkøretøjer, og skolevejen dermed ikke belastes med trafik fra omkørslen.

– Agervang bliver i perioden spærret for ind-/udkørsel, hvilket betyder, at Kornagervej genåbnes midlertidigt.

– Signalanlægget ved Lundtoftegårdsvej/Klampenborgvej bliver taget ud af drift, og der opsættes ubetinget vigepligt for trafikanter fra Kornagervej.

– Buskørsel, der i dag kører via Klampenborgvej til og fra den centrale del af Lyngby, vil i perioden blive omlagt via Lyngbygårdsvej og Sorgenfrigårdsvej.

– Er du cyklist eller gående, vil du kunne færdes på tværs ved krydset Sorgenfrigårdsvej/Agervang og samtidig have adgang til Lindegårdsskolen fra krydset ved Sorgenfrigårdsvej.

Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner og fra arbejdet med at skære og fræse asfalt. Følg skiltningen i området og husk at passe godt på byggearbejderne og hinanden, mens arbejdet står på.

Hovedstadens Letbane beklager de gener, som arbejdet giver.

Få overblik over, hvor du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafiksituation her.
Følg byggeriet her.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte Hovedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller 7242 4500.

Siemens Avenio tog. Foto: Hovedstadens Letbane/Gottlieb Paludan Architects. Presse.