Dinsen Dæk tilbyder reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang. Det autoriserede autoværksted i Kvistgård servicerer kunder hele Nordsjælland, og har mange faste kunder i Lyngby.

Foto: Dinsen Dæk

Lars Dinsen kører sammen med sin far Peter værkstedet, som blev etableret i 2005. I 2015 flyttede Dinsen Dæk til større lokaler i Kvistgård, hvor der blev plads til nye maskiner, speciallifte og værktøj. Både far og søn sætter en ære i personligt at rådgive alle kunder grundigt og ærligt – at det lykkes ser man bl.a. afspejlet i de mange gode anmeldelser på Dinsen Dæks Facebookside.

3 års garanti og godkendte stempler
”Vi udleverer aldrig din bil, medmindre vi selv er tilfredse med det færdige resultat. Vi tror på at god service er lig med god forretning, og det betyder meget for os at kunden forlader vores værksted med et smil,” siger Lars Dinsen, der står i spidsen for et hold af højt kvalificerede medarbejdere. De kan således reparere og service både gamle og nye biler med godkendte stempler – og du kan være sikker på de bedste reservedele anvendes. Værkstedet tilbyder 3 års garanti på udført arbejde, og der løber ikke ekstra udgifter på regningen, uden en klar aftale.

”Skulle der undervejs, i forbindelse med reparationen af din bil, opstå yderligere problemer, kontakter vi dig altid før vi går i gang med eventuelle ekstra opgaver,” oplyser Lars.

Dinsen Dæk er medlem af Hella Service Partner kæden, og dermed er deres stempel ligeså meget værd i din servicebog som en forhandlers. Er din bil stadig i garantiperioden, vil Dinsen Dæks serviceeftersyn opretholde garantien og sin værdi efter garantiperioden.

Service og dækskifte
Dinsen Dæk anbefaler at du får serviceret din bil en gang om året eller efter 15.000 km. Er der noget galt, kan de hjælpe dig med alt – bremser, tandrem, kobling, styretøj, ruder, undervogn osv. Ingen bilopgave er for stor eller lille til Dinsen Dæk, som gerne stiller en lånebil til rådighed, mens din bil bliver repareret.

Og du kan naturligvis også få nogle gode dæk her! Med vinterdæk mindskes bilens bremselængde, og du opnår generelt bedre køreegenskaber i vinterligt føre. Du kan booke en tid til dækskifte efterår og forår på Dinsen hjemmeside.

Hvad kunderne siger? Læs mere her.