Jaja – måske er vejret ikke det mest prangende lige nu, men mon ikke det gode sommervejr vender tilbage? I Holte Vinlager trodser vi vejret, og giver dig fire forrygende rosé anbefalinger.

For uanset vejret, så smager det altså bare godt med et glas kølig rosévin! Alle fire roséer kommer fra Frankrig, men alligevel er de meget forskellige.

Terrebonne Rosé
2019 Sydfrankrig

Læskende rosévin i Provence-stilen. Vinen har en flot, sart rosafarve. Saftige frugter – især fersken – præger både duft og smag. Det er en elegant rosévin som hverken er for tør eller for sød.

Det er en super skøn vin, som du vil kunne nyde som hyggevin, men også til det lette køkken.

Moment de Plaisir
2019 Languedoc

Nyd et øjebliks glæde med denne herlighed af en rosé. Den er frisk og frugtig, og lige til at gå til. Yderst velegnet til snacks og små lækre delikatesser.

Også perfekt til de hurtige salater og lyst kød.

Domaine de la Chesnaie
2019 Loire

Denne klassiske tørre Loire-vin har en dejlig ren og tør smag af friske røde bær i starten, og så en let stringent bittertone i eftersmagen.

Vinen appellerer meget bredt og den vil være perfekt som aperitif – og helt fantastisk sammen med melon og en god lufttørret skinke!

Château Caladroy ”Passion”
2020 Roussillon

Førsteklasses rosé, som kun laves i begrænsede mængder, og som tappes på en flot flaske med glasprop!

Duften byder på friske bærnoter, og smagen overrasker straks med dybde og fylde. Vinen har en forfinet hindbærfarve og er med sin lidt mørkere stil helt perfekt til lette kødretter eller fisk fra grillen.