Det er nu over et år siden, at landet lukkede delvist ned. I den tid er vi blevet gode til at gå tur, bage boller og gøre lidt ekstra for at hygge om os selv og hinanden – på afstand. Vi må i denne tid derfor stadig have hinanden i tankerne, når vi ikke må være sammen. Send i stedet en hilsen – et par kærlige ord og lidt lækkert, så dine kære ved, at du tænker på dem. Vi har i den forbindelse fragtfri levering ved køb for 250,- og derover. Vi håber, at vi på den måde kan være med til at bringe påskehygge i mange hjem.

Vi har fyldt butikker og webshoppen med de bedste påskegodter i form af vores egne chokoladeæg, påskelakridser fra Lakrids by Bülow samt både Summerbirds og Valrhonas påskelækkerier. Vi mangler alle at kramme og være tæt på vores nære, så når nu vi ikke selv kan være der, kan vi sende et påskekram med lidt til at forsøde denne fortsat udfordrende tid, vi befinder os i.

Du kan få sendt pakken med kort direkte til modtageren. Se vores udvalg af påskevarer her.

Send et påskeæg til en du holder af

Kender du én, der fortjener lidt ekstra kærlighed denne påske? Vi hjælper dig gerne med at sende et fint påskeæg direkte til modtageren med en hilsen. På vores webshop og i vores butikker kan du finde en bred vifte af påskeæg og andre påskegodter samt forskellige påske-gavepakker.

To-Go åben hver dag i påsken

Vi holder åbent for To-Go i Dronning Louises Tehus gennem hele påsken, hvor du kan købe te/kaffe, friskbagte boller og kage til at tage med rundt i Bernstoffsparken.

Mens det rigtige forårsvejr lader vente på sig, kan vi altid varme os med en god kop påskete. Hop i det varme tøj og kig forbi tehuset, hvor vi holder åbent hver dag kl. 10-17.
Læs mere om tehuset [url=https://chaya.us10.list-manage.com/track/click?u=0e17a2344995d1511155d8718&id=47ea4833e5&e=e8c185986d]her.[/url]