Hvorfor vælger man at kalde en serie af vine for Baby Doll? – det er der faktisk en helt naturlig forklaring på. De såkaldte babydolls (minifår), som du kan se på etiketten, har nemlig en helt særlig rolle. De elsker at spise ukrudt og får derfor lov til at hygge sig imellem vinstokkene – de er lige akkurat så små, at de ikke kan nå druerne.

Baby Doll-vinene smager forrygende godt, og er meget populære blandt vores kunder. Kender du dem ikke allerede, kan vi kun anbefale dig at prøve dem!

Sauvignon Blanc 2020

Vores mest populære hvidvin gennem mange år – det er knaldgodt det her! Klassisk Sauvignon Blanc med masser af eksotisk frugt og en frisk syre til at afbalancere det hele. I smagen får du hyldeblomst, passionsfrugt, citrus og stikkelsbær til den helt store guldmedalje. Det er en vin der simpelthen bare smager af mere!

VIVINO: ”BLANDT TOP 4% AF ALLE VINE I VERDEN”

Pinot Gris 2020

Suveræn hvidvin der bugner af friske figner og modne, gule stenfrugter som fersken og nektarin. Den er aromatisk og koncentreret, og så er den samtidig blød og meget tilgængelig. Vinen har en sprød og frisk afslutning.

Prøv den gerne til det chili-stærke køkken – eksempelvis en gavmildt krydret Pad Thai!

Pinot Noir 2020

Silkeblød Pinot Noir med lækre noter af især boysenbær og kirsebær. Hertil kommer at mildt strejf af mokka og lette røgnoter. Smagen er frisk og har en ungdommelig charme i den intense frugt.

Det er en meget alsidig vin, som kan nydes til mad og uden. Prøv den eksempelvis til kalvekød eller lyst fjerkræ – hvor er det bare godt!

Sparkling Blush 2020

Denne læskende og forførende vin er lavet på Pinot Gris og så en meget lille snas frugtfarve for at give vinen den festlige, lyserøde farve. Smagen er delikat og med tydelige elementer af fersken, modne røde bær og blomster.

Den perfekte fejringsvin: Flot pink farve, elegant boble struktur, lys og forfriskende sprød!

Baby Doll-serien laves hos Yealands Family Wines, hvor al vinproduktion er CO2-neutral og alt hvad der kan genbruges, bliver genbrugt.

Regnvand opsamles og spildevand renses og genbruges. Brug af minifår (babydoll) der går rundt mellem vinstokkene og spiser ukrudt. Brug af sol- og vindenergi. Der plantes vilde blomster mellem vinstokkene. De tiltrækker insekter, som holder vindruerne fri for sygdomme. Store vådområder omkring vinmarkerne gavner både flora og fauna. Fritgående høns spiser uvelkomne insekter – og laver tilmed æg til de ansatte.

Der spilles klassisk musik for vinstokkene, da studier har vist at det gavner kvaliteten. Et eksperiment har også vist at de høns, der går i nærheden af musikken, lægger større æg – helt præcist 16% større!

Yealands er i øvrigt blevet belønnet med to trofæer for bæredygtighed i ”Best in Biz Awards 2021”: