Solen skinner, der er nye ‘klude’ i genbrugsbutikkerne, samt masser af aktive foreningsfolk i huset og på veje og stier. Foråret brager afsted  – og med foråret følger de mange generalforsamlinger, nye aktiviteter og fællesskaber. God arbejdslyst og tag godt imod nye frivillige kolleger. 

Bestyrelsen indkalder alle medlemsforeninger til Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæks (FSLTs) Generalforsamling torsdag d. 18. april 2024 kl. 17 – 20.00. Arrangementet foregår på 1. sal i frivilligcenteret på Rustenborgvej 2A. Du kan tilmelde dig, samt orientere dig omkring mødet på vores hjemmeside, hvor praktikant Mark har lavet en knap med adgang til materialer og tilmelding; https://www.ltk-frivilligcenter.dk/?view=article&id=47&catid=2

NB. Sidste frist for tilmelding og forslag til behandling på dagsorden er onsdag d. 10. april kl. 9.00. Forslag bedes sendt til Charlotte, der formidler materialet videre til bestyrelsesformand Niels-Erik Pedersen.

Indbetalt kontingent er en forudsætning for at kunne stemme til GF, så tøv ikke med at tjekke indbakken for kontingentopkrævninger udsendt fra info@ltk-frivilligcenter.dk d. 27. februar 2024, hvis du er blandt de få, der endnu ikke har betalt. Skriv endelig til os på info@ltk-frivilligcenter.dk, hvis der er sket ændringer på foreningens status.

Medlemsinspiration er temaet for tre aktuelle oplæg forud for frivilligcentrets generalforsamling d. 18. april 2024. Inspiration til medlemmernes virke og overlevelse findes også i fem aktuelle nye webinarer, som vi via vores samarbejde i de Nordsjællandske Frivilligcentre, har købt os adgang til hos Ingerfair. Benyt gerne frivilligcentrets lokaler med projektor (Loftet + Det Lange) til en skræddersyet kursusaften med din bestyrelse – Kurserne er tilgængelige indtil 1. marts næste år; 2025. Alternativt kan webinarene også indtages alene på sofaen.

Pressefoto Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk