Spærring af Buddingevej!

Hovedstadens Letbane oplyser, at Buddingevej spærres fra uge 43 til og med uge 45, idet en leverandør da skal udføre asfaltarbejde på Buddingevej og i krydset mellem Buddingevej og Engelsborgvej. Arbejdet kommer til at foregå i dagtimerne (hverdage mellem kl. 07 og kl. 18), hvorfor det er nødvendigt at totalspærre Buddingevej, mens det står på. Det betyder også, at bustrafikken omlægges.

Arbejdet kan blive udskudt, hvis vejret ikke tillader at fortsætte, og spærringen af Buddingevej foretages kun, hvis det samtidig er muligt at ophæve spærringen af Jernbanepladsen.

Omlægning af busser

I perioden omlægges de sydgående busser via Lyngby Hovedgade, Chr. X’s Allé, Engelsborgvej. Buslinje 400S omlægges i perioden til denne rute. Der må i forbindelse med omlægningen i øvrigt indregnes længere rejsetid på alle buslinjer.

Afspærring af kørebaner

Kørebanerne på Buddingevej vil fra krydset ved Jernbanevej/Jernbanepladsen/Buddingevej/Lyngby Torv og til krydset ved Buddingevej/Engelsborgvej være afspærret. Det betyder, at Vinkelvej lukkes for ind- og udkørsel til/fra Buddingevej. Beboere i dette område skal derfor via Chr. X’s Allé.

Der vil være mulighed for beboerkørsel på Engelsborgvej på strækningen mellem Chr. X’s Allé og Buddingevej, ligesom der vil fortsat være åbent for cykler og gående på Engelsborgvej og Buddingevej.

Støj etc.

Mens arbejdet står på, kan der forventes arbejdskøretøjer i området samt støj fra entreprenørmaskiner samt fra arbejdet med at skære og fræse asfalt. Hovedstadens Letbane beklager de gener, som arbejdet giver, og takker på forhånd for tålmodighed med byggeriet.

På hjemmesiden dinletbane.dk/trafik kan man holde sig orienteret om den aktuelle trafiksituation – uanset om man er gående, cyklist, bilist eller rejser med kollektiv transport. Følg skiltningen i området og husk også at passe godt på byggearbejderne og hinanden, mens arbejdet står på.

Byggeriet kan følges på dinletbane.dk/lyngby, som løbende holdes opdateret med information om arbejdet. Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte Hosvedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller 7242 4500.

Foto: Hovedstadens Letbane/Gottlieb Paludan Architects. Presse.