Frilandsmuseets Restaurant er dygtige til at lave skræddersyede løsninger til alle former for minderige fester.

Frilandsmuseet ved Kongevejen i Lyngby er et af verdens største og ældste frilandsmuseer med mere end 100 bygninger fra hele landet og 25 historiske haver. Her i de nostalgiske omgivelser af landbobygninger og blomstrende haver, driver Yves Serge Carle restaurant og selskabslokaler.

Gennem tiden har selskabslokalerne dannet rammerne om mange prægtige fester, glade mennesker, god mad og flotte kjoler.

I de skønne, historiske sale og stuer fejres barnedåb, konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, studenterfester og det sidste farvel – gravøllen.

Her holdes også julefrokoster, kurser og konferencer for foreninger og virksomheder. Endvidere lægger Kongevejen 100 hus til populære events.

I den store sal kan der sidde 140 gæster, der får den smukke udsigt til museets idylliske gårde og haver. Der er også en terrasse, hvor festen kan flytte ud, hvis vejret tillader det.

Pavillonen med de pyramideformede ovenlysvinduer kan rumme op til 60 personer og har direkte udgang til terrassen og haven. Den lyse pavillon kan benyttes hele året – på varme sommerdage kan noget af arrangementet holdes uden for de

Den stilfulde Røde Stue har plads til 25 personer. Den gamle stue er udsmykket med smukke pilastre fra en herskabsbolig i indre, gamle København.

Skal du holde fest og vil du gerne gøre det nemt for dig selv, så kontakt Frilandsmuseet. Ring på 45 85 34 80 eller send en mail på friland@frilands-restaurant.dk.

Foto: Frilandsmuseets Restaurant