I Danmark arbejder både far og mor som regel uden for huset. Det er nødvendigt for overhovedet at have råd til et hus. Resultatet er, at alle de opgaver som tidligere tiders husmødre varetog – indkøb, madlavning, rengøring, tøjvask, havearbejde osv – i høj grad bliver forsømt. Bevares – man kommer langt med opvaskemaskine, vaskemaskine og robotstøvsuger, men man kommer ikke hele vejen. Et rent og pænt hjem – og nystrøgede skjorter i skabet – kræver man sætter tid af til det.

Har man ikke selv tiden efter en lang dag på jobbet, er der heldigvis hjælp at hente hos en lang række firmaer, der har specialiseret sig i hushjælp til moderne arbejdsramte familier. Din Hushjælp i Espergærde er en af disse virksomheder. Det er Sandie Schrøders mission at give dig mere ro og kvalitetstid i dagligdagen, og hun kører gerne til Lyngby.

Din Hushjælp kan sørge for den daglige rengøring og/eller hovedrengøringen. De kan hjælpe med det hele eller dele af husarbejdet. Måske vil I selv støvsuge, men har brug for hjælp til at holde badeværelset rent. Måske magter I selv den daglige rengøring, men har brug for hjælp til forårsrengøringen – vask af gardiner, bankning af tæpper og polstrede møbler, nedtøring af lofter og radiatorer osv.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto: Din Hushjælp