I Danmark arbejder både far og mor som regel uden for huset. Det er nødvendigt for overhovedet at have råd til et hus. Resultatet er, at alle de opgaver som tidligere tiders husmødre varetog – indkøb, madlavning, rengøring, tøjvask, havearbejde osv – i høj grad bliver forsømt. Bevares – man kommer langt med opvaskemaskine, vaskemaskine og robotstøvsuger, men man kommer ikke hele vejen. Et rent og pænt hjem – og nystrøgede skjorter i skabet – kræver man sætter tid af til det.

Foto: Din Hushjælp

Har man ikke selv tiden efter en lang dag på jobbet, er der heldigvis hjælp at hente hos en lang række firmaer, der har specialiseret sig i hushjælp til moderne arbejdsramte familier. Din Hushjælp i Espergærde er en af disse virksomheder. Det er Sandie Schrøders mission at give dig mere ro og kvalitetstid i dagligdagen, og hun kører gerne til Lyngby.

Din Hushjælp kan sørge for den daglige rengøring og/eller hovedrengøringen. De kan hjælpe med det hele eller dele af husarbejdet. Måske vil I selv støvsuge, men har brug for hjælp til at holde badeværelset rent. Måske magter I selv den daglige rengøring, men har brug for hjælp til forårsrengøringen – vask af gardiner, bankning af tæpper og polstrede møbler, nedtøring af lofter og radiatorer osv.

Styr på vasketøjet
Din Hushjælp klarer alle de sure pligter, så kan du koncentrere dig om familie, venner, arbejde og hobby. Der findes mange rengøringsfirmaer, men Din Hushjælp skiller sig ud ved også at tilbyde tøjvask og strygning.

I mange børnefamilier flyder vasketøjskurven over, og selvom man har både vaskemaskine og tørretumbler, kan man nemt bruge en hel weekend på at få styr på vasketøjet. For det skal jo som bekendt både sorteres, vaskes på det korrekte program, tørres korrekt (ikke alt tøj tåler tørretumbler), sorteres igen, evt. stryges og lægges på plads.

Har du brug for at uddelegere familiens vasketøjspligter, er Din Hushjælp klar til kamp. De hjælper også gerne travle karrieremennesker, der ikke har tid til at stryge skjorter eller hente jakkesæt på renseriet.

Store og små opgaver
Din Hushjælp løser mange forskellige opgaver i husholdningen – både små og store. Har du brug for hjælp til at få vandet planter ude eller inde, kan de assistere. Har I brug for hjælp til at få ryddet op og smidt ud, kan de også træde til. I kan få hjælp til en enkelt afgrænset opgave, eller I kan tegne et abonnement på en fast tilbagevendende opgave.

Jeres samarbejde med Din Hushjælp starter som regel med et personligt møde i dit hjem, hvor I aftaler hvor tit og hvor lang tid I ønsker hjælp.

Tøv ikke med at kontakte Din Hushjælp på tlf. 29 84 34 88 eller mail info@dinhushjaelp.dk, så I kan finde ro og kvalitetstid.

Læs her.

Din Hushjælp 
Esperhave 16
30600 Espergærde
29 84 34 88
info@dinhushjaelp.dk