Denne sommer gentager vi succesen med vores events i Dronning Louises Tehus, hvor du allerede fra på fredag d. 13.05.22 kan komme med til Historisk Rundvisning & Afternoon Tea.

Rundviser Marianne Bentzen tager dig på en historisk og nutidig omvisning i de omkringliggende områder, hvor du bl.a. skal opleve Æblekvarteret, Avlsgården, og det smukke Paradehus. Du vil høre om parken og dens beboere op gennem tiden med vægt på Dronning Louises og Christian d. 9’s færden og indflydelse på stederne. Omdrejningspunktet for hele turen er selvfølgelig Dronning Louises Tehus og Rosenhaven.

Efter en dejlig gåtur i parken (ca. 1,5 time) nydes Afternoon Tea i Dronning Louises Tehus – enten i den duftende Rosenhave eller i de fine saloner alt afhængig af vejret.

Afternoon Tea er en gammel engelsk tradition fra begyndelsen af det nittende århundrede. Det siges at Anna, den 7. hertuginde af Bedford skulle have klaget over “at have den synkende følelse” i løbet af sen eftermiddag. På det tidspunkt var det normalt kun at indtage to hovedmåltider om dagen, morgenmad og aftensmad. Løsningen til hertuginden var en kande te og en let snack, taget privat i hendes boudoir om eftermiddagen.

Vores te serveres af forsølvede tekander i engelsk porcelæn indkøbt på auktioner i Skotland. Dette indrammer fint den historiske rundvisning i de skønne omgivelser.

Chayas Afternoon Tea består af et glas italiensk Spumante eller Sparkling Tea (uden alkohol). Til maden serveres te ad libitum fra vores tekort. Maden består af fire engelske fingersandwich, to klassiske scones med tilbehør, samt tre petit four.

Det praktiske

Datoer: 13.05, 27.05, 10.06, 01.07, 05.08, 02.09 D. 06.06 har vi to turer 13.00-16.00, 15.00-18.00

Tidsrum: Kl. 15.00-18.00 Mødested: Vi mødes foran Tehuset Pris: 350 kr. per person Sprog: Rundvisningen foregår på dansk

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Gennem sommeren byder vi på andre spændende aktiviteter, som du kan læse mere om her.

Følg os på Facebook eller Instagram for løbende opdateringer, events og andet på Ordrupgaard.

Kunne dette være interessante for nogle du kender?

Share

Share

Forward