Kom med på en berettende oplevelse, hvor Chaya håber, at kunne udvide din te-horisont. Trænger du til kultur og forkælelse, så kom med til Historisk foredrag & Afternoon Tea i Dronning Louises Tehus. I går sammen med foredragsholder og omviser Marianne Bentzen på opdagelse i Bernstorffs Slotshave, hvor mange skatte gemmer sig.

Frem til påske er Marianne Bentzen trukket indenfor i Tehusets romantiske stuer, hvor hun på fortællende vis vil føre jer rundt til udvalgte skatte i Bernstorff Slotshave fyldt med aftryk efter en storhedstid med mægtige statsmænd og kongelige personligheder. Alt imens du sidder lunt og godt og nyder et glas bobler og følger med på rundturen via et kort, som gør det muligt efterfølgende at gå en tur i parken og kigge efter de mange skatte.

Når forårsvejret for alvor gør sit indtog fra påske, er det tid til at opleve nogle af de mange skatte i den sydvestlige del af Bernstorffsparken, og du har mulighed for at tage med Marianne på en historisk og nutidig rundvisning i og omkring Dronning Louises Tehus.

Efter din viden om parken forhåbentlig er blevet udfordret serveres Afternoon Tea, næsten som Dronning Louise fik det serveret, hvilket fint indrammer begivenheden.

Praktik

Tidsrum: Kl. 15.30-18.30
Loktion: Dronning Louises Tehus
Pris: 365 kr. per person (ekskl. billetgebyr)

Se aktuelle datoer HER.
Nye datoer vil løbende tilkomme.

Pressefoto Chaya