Her er Charlotte Poorts præsentation:

Jeg tiltrådte jobbet som ny leder af frivilligcentret d. 5. august 2019. Jeg vil gerne sige tak for den imødekommenhed jeg møder hos medlemmer, bestyrelse og lokale samarbejdspartnere. Det er et stort privilegium at få lov til at bygge bro mellem borgere, foreninger, politikere og andre samarbejdspartnere med afsæt i de ressourcer og fællesskaber I som frivillige investerer i vores lokalsamfund.

Lidt om mig: Jeg er 50 år, og bor sammen med min mand Søren og vores to børn på hhv. 8 og 10 år i et lille rækkehus i kommunen. Jeg har tidligere arbejdet i Dannerhuset som organisations- og frivilligkonsulent, samt været udviklingskonsulent i Det Danske Spejderkorps – hvor jeg stadig er lidt aktiv som bestyrelsesrepræsentant i en af de lokale spejdergrupper i Kongens Lyngby.

Jeg er meget nysgerrig på at høre mere om de mange aktiviteter og initiativer og behov, der bobler i Lyngby-Taarbæk. Så jeg håber, at mange af jer vil kigge forbi frivilligcentret til en kop kaffe/te, møde op i teltet til Liv i Lyngby eller deltage i Frivillig Fredag på Stadsbiblioteket, så vi kan få en snak og vi kan blive klogere på hinanden.

Med venlig hilsen og på snarligt gensyn!

Charlotte Poort