Juleaften nærmer sig, og uanset om du skal give en julegave eller glæder dig til at få en, så se med i videoen herunder. Her viser Niklas dig nemlig fem fede julegaveideer fra os i HiFi Klubben.

På vores hjemmeside har vi også samlet mere end 24 fede julegaveideer. Tag et kig!

SE ALLE JULEGAVEIDEER

I HiFi Klubben er vi faktisk ikke fortalere for forbrugsfest, impulskøb og Black Friday. Vi synes snarere, at du bør købe med omtanke. Men når det er sagt, så er vi selvfølgelig med, når konkurrenterne går i luften med Black Days og du som kunde er ude for at handle lyd og billede. I den forbindelse har vi tre gode råd til dig, der (måske) skal ud og handle.

Tre Black Days-råd fra os i HiFi Klubben

1. Overvej at opgradere dit gamle grej i stedet for at smide det hele ud.

2. Hvis du mangler noget, så køb det i en ordentlig kvalitet.

3. Hvis du er overbevist om, at du mangler noget, så sid klar på mandag kl. 00.01, når vi skyder Black Days-tilbuddene i gang.

Husk, at du har 3 års garanti, når du handler hos os. Vi har prismatch på langt de fleste af vores produkter, og vi har 30 dages fuld returret. Så kan du teste grejet derhjemme i ro og mag, inden du beslutter dig endeligt.

Hvorfor skal du købe dine julegaver nu? Christoffer forklarer

Vi har besøgt HiFi Klubbens hovedlager sammen med vores direktør Christoffer. Kig med, og hør mere om, hvorfor det er god idé at købe dine julegaver i HiFi Klubben allerede nu.

KUNDESERVICE

BUTIKKER & ÅBNINGSTIDER

LEVERING & RETURNERING

FINANSIERING

Din lokale butik HiFi Klubben Europaplads 4, 8000 Aarhus

30 dages Buy & Try

3 års medlemsgaranti

Hent og byt i butik