Islændingen vender efter sin skadespause ikke retur til Lyngby Boldklub. Vi ønsker Gylfi Sigurdsson alt det bedste fremover.

Logo Lyngby Boldklub

Det var under stor bevågenhed, at Gylfi Sigurdsson tilbage i slutningen af august 2023 blev præsenteres i Lyngby Boldklub, men her godt og vel et halvt år senere, er islændingen nu færdig som kongeblå. Fodboldchef Nicas Kjeldsen takker Gylfi for hans tid i klubben og ønsker islændingen held og lykke fremover.

– Vi vil gerne takke Gylfi Sigurdsson for hans tid i Lyngby Boldklub. Gylfi kom til klubben efter en lang pause, og vi havde naturligvis håbet, at vi sammen kunne genfinde hans tidligere niveau. Det har desværre vist sig, at det tager for lang tid, at nå tilbage til det, hvorfor han nu skal noget andet. Gylfi har været et godt bekendtskab, bruddet sker uden nogen form for dramatik, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Nicas Kjeldsen.

Gylfi Sigurdssons ophold i Lyngby Boldklub var hans første ophold i en klub i godt og vel to år, og han værdsætter da også den chance som De Kongeblå gav ham sidste sommer.

– Jeg værdsætter virkelig, at Lyngby Boldklub gav mig chancen for at vende tilbage til fodbold, og det vil jeg altid være meget taknemmelig for. Det betyder meget for mig, og jeg vil altid huske den modtagelse jeg fik af Lyngby-fansene ved min første hjemmekamp. Jeg ønsker klubben alt det bedste i fremtiden, siger Gylfi Sigurdsson.

Gylfi Sigurdsson nåede seks kampe og to mål i kongeblå trøje.

Kilde.