Når livet er svært, kan en god samtale gøre underværker. En empatisk, uvildig person kan sætte problemerne i perspektiv og hjælpe dig til at finde styrken til at ændre det, der skal ændres. Sådan en person er Susanne vom Braucke, der er tidligere sygeplejerske og nu psykoterapeut. Hun har startet virksomheden Samtaler i det fri.

”Jeg har altid været optaget af, hvad der sker i relationen mellem mennesker, og hvor vigtig god kommunikation og viljen til at lytte er. Men først og fremmest har jeg gennem mit arbejde med mennesker med meget forskellige historier og baggrunde lært, at det vigtigste er at fokusere på de ressourcer, vi alle rummer – men som vi af og til har svært ved at få øje på eller tro på,” fortæller Susanne, der har en lidt anderledes tilgang, end den typiske psykoterapeut har.

Når du møder Susanne, sker det nemlig kun første gang i hendes samtalerum – derefter foregår samtalerne i naturen, gerne i kajakken, hvor Susanne selv lader op.

”Jeg har roet i mange år og i meget forskelligt farvand. Der er altid højt til himlen, og det at skulle fokusere på roningen og mine omgivelser giver mig en fantastisk indre ro,” forklarer hun, der ikke har nogen problemer med at finde naturskønne områder i Nordsjælland, hvor hendes klienter bor. Selvom du ikke har erfaring med at ro i kajak, sørger Susanne for trygge rammer.

Kontakt

Læs mere om Samtaler i det fri  v/Susanne vom Braucke her.
Tlf.: 51219931
susanne@samtaleridetfri.dk

 

Samtaler i det fri arrangerede bål-i-skoven-café med en gruppe ukrainske kvinder og børn. Snobrød, smil og en lille stund med ro i sindet – og våde sko. Foto: Samtaler i det fri, pressefoto.