Gendyrk er genbrug, grøn omstilling, gratis mad, haveterapi og sjovt, hyggeligt og nemt. Gendyrk giver livsglæde og skaber fællesskab. Gendyrk er magi. Og gendyrk er flere porrer til folket.

Gendyrk – flere porrer til folket – Persille Ingerslev

»Mit håb er, at bogen her vil give dig en følelse af, at du bor i en verden fuld af muligheder i stedet for en verden af knaphed og indsnævret råderum … At gendyrke har givet mig en følelse af at høre til … Jeg har slet og ret fået jordforbindelse af at kunne stikke fingrene ned i noget jord, og det er gået op for mig, at man sagtens kan finde jordforbindelse i en urtepotte i vindueskarmen.«
Persille Ingerslev

Gendyrk handler om at tage den del af en afgrøde, som du normalt ville skære fra og smide ud, og genplante den, så der spirer en ny plante frem. Gendyrk er også at plante frø, kerner og andet, som har ligget bagerst i køkkenskabet.

Bogen fortæller om 47 forskellige afgrøder – lige fra karse, tomater og forårslag til ananas og chiagræs – og hvordan du kan gendyrke dem hjemme i vindueskarmen, i baggården eller i haven.

Køb bogen her hos Frydenlund Bogforlag. 

Anmeldercitat

»Superflot og gennemarbejdet layout med mange smukke farvefotografier og tegninger. Gendyrk er så simpelt, at alle kan være med, og forfatteren fortæller på en let og meget forståelig måde, hvordan man skal gøre.«
Bibliotekernes lektørudtalelse