Lørdag d. 16. marts 2023 kl. 10-15 løber succesen GADENS BØRNS LUKSUS LOPPER OG MODESHOW af stablen for fjerde år i træk. Det sker igen i BMW Jan Nygaards flotte Experience Center i Lyngby ved København under værtskab af Gadens Børns ambassadør, Bubber.

Med tv-vært Bubber i front er der lagt op til en dag fyldt med mode, designertøj til vilde loppepriser, underholdning, lotteri med præmier, mad og drikke, hygge og en masse kærlighed. Alt sammen til støtte for Gadens Børns arbejde i Indien. Pressefoto Gadens Børn

Det er den danske hjælpeorganisation Gadens Børn, der står bag arrangementet, som Ole Henriksen, Sarah Grünewald og Manu Sareen tidligere har været værter for. De er sammen med Bubber ambassadører for organisationen.

Loppemarkedet afholdes til fordel for børn, der lever på gaden i Kolkata, Indien, og har gennem de sidste tre år indbragt næsten en halv million kr. til at sikre hundredvis af børn mad i maven, tøj på kroppen, skolegang, sundhedsydelser, tryghed samt masser af kærlighed og omsorg.

Udover muligheden for at købe lækkert designertøj til kvinder, mænd og børn fra sponsorer som Soeren Le Schmidt, Armani, Gestuz, Munthe, Malene Birger, Lollys Laundry, Karen by Simonsen, Kokoon, Roccamore, Kernemilk, Sofie Schnoor, Organic Lullaby, Molo, Studio Feder, Prego, JDY, Re: Designed, Second Female, MW CPH, DK Company m.fl. samt interiør, smykker og andre accessories til vilde loppepriser i en god sags tjeneste, kan der opleves modeshows med Gadens Børns egne frivillige, oddses i lotteriet med præmier fra bl.a. Kalle Børnetøj og nydes en lille forfriskning i loppemarkedets mad- og drikkebod.

Alt til eventen er doneret, hvorfor Gadens Børn ikke har en eneste udgift forbundet med arrangementet, og således kan hver en krone, der indsamles, sendes direkte ned til Gadens Børns 14 projekter i Kolkata, der ændrer livet for mere end 1200 gadebørn hver eneste dag.

“Jeg synes, det er en fantastisk fornøjelse at få lov til at stå i spidsen for en indsamling, der gør en forskel. På alle måder er det svært at forstå, at der er børn på den anden side af jordkloden, der ikke bliver regnet for noget som helst. Der er børn, der ikke har et hjem. Der er børn, der ikke har en familie. Der er børn, der ikke får kærlighed. Og børn, der ikke kan få et måltid mad. Gadens Børn er én af de organisationer, der gør en forskel for disse børn, og det er jeg både glad, stolt og beæret over at være en del af”, fortæller Bubber.

Program

Kl. 10.00: Markedet åbner
Kl. 11.00: Gadens Børns frivillige går modeshow
Kl. 12.00: Præmielotteri
Kl. 13.00: Gadens Børns frivillige går modeshow
Kl. 14.00: Præmielotteri
Kl. 15.00: Markedet lukker

Entré koster 40,- kr. og købes i indgangen kontant eller via MobilePay. Børn under 7 år er gratis. Adresse: BMW Jan Nygaard A/S, Firskovvej 33, 2800 Lyngby

Læs mere om arrangementet HER.

Om Gadens Børn
Gadens Børn er en dansk non-profit organisation, der siden 2012 har arbejdet for at hjælpe børn, der lever på gaden i Kolkata, Indien til en sund, tryg og mulighedsrig fremtid væk fra gaden gennem adgang til kvalitetsuddannelse, sundhedsydelser, næring, tryghed og omsorg. Gadens Børns mission er at kapacitetsopbygge børn – fysisk og mentalt – til et liv væk fra gaden ved at væbne dem med redskaberne til at udforske og realisere egne evner, færdigheder og interesser, med hvilke de kan få mulighed for at bryde deres sociale arv og fattigdomscirklen.