I de flestes liv er den første ekstraordinære kvinde deres mor. Din mor har ret til al din kærlighed og respekt, når alt kommer til alt er hun grunden til at du lever. Så brug denne mors dag til at vise hende, hvor meget du anerkender og elsker hende.
Det vigtigste du kan gøre på mors dag er at anerkende og forkæle din mor. Vis hende kærlighed og forkæl hende. Der er mange måder at fejre sin mor på, afhængigt af hvad hun kan lide.

Mødre vil gerne anerkendes
Alle mødre arbejder hårdt på at administrere en million detaljer for hele familien. De fleste ting, en mor tager sig af, går ubemærket hen for alle andre. Alt hvad en mor gør, gør hun af kærlighed til sin familie, og alt hvad hun ønsker er at blive værdsat af sin familie, de mennesker hun elsker.

Så hvis du vil fortælle hende, hvor meget du anerkender hende og de ting, hun gør for dig, kan du give hende til et hjemmelavet kort med en håndskrevet note, der forklarer, hvordan og hvorfor du elsker hende og alle de ting, hun gør for dig.

Forkæl hende med morgenmad i sengen
Start dagen med at lade din mor sove længe og forkæle hende med morgenmad i sengen. Lav din mors foretrukne morgenmad som hjemmelavet brød, pandekager eller bacon og æg, og server det med en kop kaffe og et glas frisk juice. Giv hende et hjemmelavet brev eller en note, der fortæller hende, at hun er den bedste mor i verden, og at du elsker hende.

Bestil take-out fra hendes foretrukne take-out sted
Bestil din mors yndlings takeaway fra hendes yndlings restaurant, server den med hendes yndlings drink og fortæl din mor, at hun ikke skal tænke på at lave mad. Sæt din mors yndlings tv-show på og server middag i sofaen foran tv’et.

Rengør din mors bil inde og ude
Kører din mor dig altid uanset hvor du skal hen? Vis hende, at du elsker hendes hjælp ved at rengøre hendes bil ude og inde. Det føles godt at køre rundt i en ren bil, men det er uden tvivl ikke din mors første prioritet, når hun har tid til rengøring.

Vask tøj og rengør huset

Rengør huset og vask tøjet for din mor. Det vil give hende en velfortjent pause. Det vil give hende lidt tid til at gøre hvad hun elsker. Du kan gøre det selv, eller du kan købe et gavekort til rengøringsservice til hende.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Kids-world – din verden af børnemode.

Foto: IDL

 

Del på de sociale medier