Der kan være flere gode grunde til at købe en smagekasse. Måske har du lyst til at forkæle dig selv med vine som kan nydes både inde og ude. Solens stråler varmer allerede ret godt og så er et køligt glas rosé altså lækkert! Det kan også være, at du står og mangler en gave – her vil en smagekasse også være helt oplagt. Udover de spændende vine er den nemlig også flot pakket ind.

Vi ønsker dig et godt forår, og god fornøjelse med vinene 😊 Normalpris 806,- / NU 495,- / SPAR 311 kroner!

Blisson Rosé 2020 Côtes-du-Rhône Denne rosévin har en smuk, sart rosa farve. Duften er delikat med grapefrugt, fersken, hindbær og violer. I smagen er vinen frugtig med god fylde og en flot balance.

Herlig som aperitif eller som ledsager til salat, fisk og bløde, cremede oste så som gedeost.

The Smuggler’s Boot 2017 Sauvignon Blanc/Semillon Fantastisk hvidvin fra Sydafrika, der i stilen minder om god Bordeaux. Sauvignon Blanc kommer med friskhed og den lidt fyldigere Semillon, bidrager med smagen af gule frugter. Vinen har fået fadlagring og er i virkelig flot balance netop nu. Det er en struktureret vin, der bliver hængende længe i munden.

Frizzante Schloss Bockfliess Frizzante er et italiensk ord og betyder ”perlende”. Denne skønne frizzante fra Østrig er tør, men stadig med tydelig smag af stenfrugter. Også en anelse muskat fornemmes i den elegante og friske smag.

Vinen vil egne sig perfekt til fisk og som aperitif, og så smager den også forrygende uden mad!

Rojalet Selecció 2018 Montsant Vinstyrke2.dk: ”Smagen har beherskede frugtnoter, en ansats af sveske og en hel del tobak og lakridsrod. Tørheden fra egefadene fornemmes, men den giver noget rustik struktur til vinen, og tanninerne stikker heldigvis ikke af. Et godt, autentisk glas af den type, man kun sjældent støder på.”

Tradition Rouge 2018 Château La Bastide Corbières er en af de tørreste områder i Frankrig, hvilket giver vinene personlighed og kompleksitet. Her får du en virkelig lækker rødvin med røgede noter i duften, og så er smagen intens og fyldig med især sorte kirsebær.

Vi anbefaler vinen til rødt kød, vildt og smagfulde simreretter.

St. Laurent 2020 Schloss Bockfliess Den østrigske druesort St. Laurent er beslægtet med Pinot Noir-druen. Vinen er domineret af lækker, saftig frugt, og eftersmagen er lang og behagelig. Lækker oplevelse!

En herlig vin at nippe til under madlavningen, samt til grillet kylling, lam og pastaretter.