KIRKEN SKAL VÆRE DER, HVOR FOLK ER – OGSÅ I MAGASINER OG PÅ FACEBOOK

HILSEN FRA BISKOPPEN: “Samtalen om, hvad fremtiden er eller hvad vi ønsker os, den skal bringe, er vigtig – og derfor er det også vigtigt, at vi i folkekirken deltager i samtalen. At tale om fremtiden handler i høj grad om at forholde os til det usikre og møde det uvisse,” skriver biskop Peter Birch i sin hilsen.

Læs Peter Birchs hilsen

SEKS SPØRGSMÅL TIL FOLK&KIRKE

Magasinet folk&kirke lander i alle sogne i Helsingør i løbet af den næste uge. Og hvad skal vi så med det dér magasin, spørger du måske. Og det vil vi da rigtig gerne svare på.

Få svarene

VI HAR BRUG FOR DRØMMENE

I interviewet fra folk&kirke 2022 med psykolog Mozhdeh Ghasemiyani fortæller hun, der selv har levet som flygtning som barn, hvad det gør ved hele ens liv at leve med en usikker oplevelse af fremtiden.

Læs interviewet

PÅSKE I STIFTET

DROP IN-DÅB PÅSKENAT Vær med, når Helsingør Domkirke slår dørene op påskenat klokken 05 og lægger hus til særlig påskegudstjeneste med drop in-dåb.

Læs mere

SKÆRTORSDAGSMIDDAG I BAGSVÆRD KIRKE Kom til skærtorsdagsmiddag i Bagsværd Kirke. Arrangementet begynder med salmesang i kirken.

Læs mere

MUSIKGUDSTJENESTE I BRØNDBY STRAND KIRKE  Brøndby Strand Kirke afrunder påskeugen med musik af Händel. Der er fri entre.

Læs mere

LÆS OGSÅ

DA UKRAINE KOM TIL HORNBÆK

Da ukrainske flygtninge ankom til det nedlagte plejehjem Bøgehøjgård i Hornbæk, tog Hornbæk Kirke kontakt, og til den efterfølgende højmesse mødte flere end 30 ukrainere op.

Læs artiklen

KOMMENDE KURSER OG ARRANGEMENTER

6. april            Kursus: Børn i kirken 6. april            Fyraftensmøde: Krigen, ukrainerne og folkekirken 8.-11. maj       Retrætekursus for præster 10. maj           Kursus: Sjælesorg 2022 – Brug for en opdatering? 13.-15. juni     Stiftspræstekursus 20. juni           Gå hjem-møde i Helsinge Sognegård LÆS OM ALLE ARRANGEMENTER HER

Følg stiftets liv på Helsingør Stifts Facebookside 

Send forslag og kommentarer til nyhedsbrevet ved at svare på denne mail, eller send dem til journalist Malene Bjerre på mail: MABJE@KM.DK.