Kom helt tæt på teknologien, der udvikles på DTU

Fra den 17. til den 19. oktober 2023 afholder DTU Engineering Camp for kvindelige gymnasieelever på DTU Lyngby Campus! Hvis du er kvindelig student, der endnu ikke er startet på en videregående uddannelse, er du også meget velkommen!

I løbet af tre dage zoomes der ind på elektro- og mekanisk teknologi, og på hvordan man skaber innovative og bæredygtige svar på verdens vigtigste spørgsmål. Dine værter er DTU-studerende, og du kommer til at opleve det hele i selskab med andre unge kvinder i gymnasiealderen. Sammen suger I til jer af den verden af viden, der venter på universitetet, mens I hygger, quizzer og prøver kræfter med teknologien.

Campen er gratis, og DTU står for både overnatning og forplejning. Derfor er det eneste, du skal sørge for, at tilmelde dig – men skynd dig! Der er nemlig kun 50 pladser, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er 2. oktober 2023, og hvis pladserne rives væk, oprettes der en venteliste, så du kan få besked, hvis der opstår en ledig plads.

Campen er finansieret af Widex’ filantropifond.

Læs meget mere og tilmeld dig her.

Foto: DTU – presse