Hypnose bliver i stigende grad anvendt som behandling af mange forskellige lidelser, både fysiske og psykiske. Hypnose med terapi kaldes også for hypnoterapi, og det er en blid, men effektiv behandlingsform med varig virkning til alle, der ønsker at sætte en forandringsproces i gang.

Eva Gade – pressefoto

Hypnoterapi kan fx hjælpe ved alle former for angst, stress, søvnbesvær og traumer. Den kan også lindre smerter eller hjælpe, hvis man fx gerne vil stoppe med at ryge eller slippe af med en sukkertrang eller ønsker et vægttab. Kort sagt hver gang sindet spiller en rolle, kan hypnose hjælpe.

”Som hypnoterapeut er min overbevisning, at klienten altid har det potentiale i sig, som skal til for at nå målet eller løse sit problem. Dog er det ofte svært at finde ressourcerne og svarene selv, og her kan jeg som terapeut eller coach træde til og hjælpe, så du finder vejen hen til dit mål. Flere og flere erkender, at sindet har en meget stor indflydelse på vores fysiske og psykiske velvære. Hypnose er en genvej til at bearbejde underbevidstheden, da dette ikke kan ske i almindelig vågen tilstand,” forklarer Eva Gade, der fra udgangspunktet i Hørsholm hjælper klienter i hele Nordsjælland, også i Lyngby.

Hjælp til ro i sindet
Både børn, unge og ældre kan få gavn af hypnoterapi. Hypnose kan afhjælpe bl.a. eksamensangst, lavt selvværd, modløshed, tristhed, generthed, nervøsitet og koncentrationsbesvær.

Mange moderne mennesker lider af uro i sindet, også kaldet tankemylder. De har svært ved at fokusere og koncentrere sig i skolen eller på deres arbejde, og det er måske svært at falde i søvn.

Andre lider af diverse fobier eller skrække, som kan være meget begrænsende og måske ligefrem invaliderende. Hos Eva Gade Hypnose og Coaching får de behandlingen og redskaberne til at ændre deres liv.

Psykologi og personlig udvikling
Eva Gade har en baggrund som gymnasielærer og har ydermere erfaring fra det private erhvervsliv.

”Psykologi og personlig udvikling har altid interesseret mig meget, og jeg besluttede mig for nogle år siden for at søge nye udfordringer. Først valgte jeg at tage en lifecoach-uddannelse fra Expand, og da den gav mig blod på tanden, uddannede jeg mig først videre til NLP- og hypnoterapeut og derefter master Hypnoterapeut og NLP-master – begge dele på Hypnoseskolen i København. Derudover er jeg uddannet mindfulness instruktør, åndedrætstræner og stressspecialist”, fortæller hun.

På Hypnoseskolen har Eva Gade gennemført kurset “Hypnose med børn”, der gør, at hun kan hypnotisere børn fra 4 år og op.

”Min interesse inden for personlig udvikling tror jeg heldigvis aldrig stopper – den bliver snarere stærkere, jo mere jeg lærer og selv udvikler mig,” tilføjer Eva, der sideløbende med sit virke som terapeut og coach modtager supervision og går i forskellige former for egenterapi for at sikre kvaliteten i den behandling hun tilbyder.

Hvad siger klienterne? Læs videre her. 

Eva Gade Hypnose og Coaching
Hørsholm Midtpunkt 14, 1. sal
2970 Hørsholm
28513021
coach@evagade.dk

Følg Eva Gade Hypnose og Coaching på Facebook