Her er din sensommer
SENSOMMEREN PÅ ÈN SIDE
Fødevaremarkeder, historiske markeder, rundvisninger, sejlture, naturoplevelser & gratis oplevelser. Vi har samlet en lang række af de bedste oplevelser i sensommeren. Altsammen på blot én side. Klik dig videre og oplev de historiske slotte, skove, strande og – i alt beskedenhed – den dejlige natur.
God fornøjelse, derude
SENSOMMEREN SAMLET P Link Å ÈN SAMLET SIDE
Link
Hillerød Slotssø Byfest
FESTEN VED SØEN SOM SAMLER BYEN
Hillerød har som noget ganske unikt i Danmark. Et slot og en slotssø midt i byen. Så når der holdes byfest den sidste weekend i august, spiller aktiviteter på og ved Slotssøen naturligvis en stor rolleForvent underholdende roning i historiske travaljebåde, yoga og zumba, en foodcourt for alle smagsløg og masser af musik og familievenlig underholdning med bl.a. ballonartister, tombola, loppemarked og hestevognskørsel
KOM TIL BYFEST I HILLER Link ØD
Link
Vind en vandretur
NORDSJÆLLANDS VANDREFESTIVAL
🌟 KONKURRENCE 🌟 Vind en guidet vandretur Vind to billetter til en guidet vandretur fra Gilleleje til Esrum Kloster. Kom med på en smuk og hyggelig vandring med Nordsj Link ællands Vandrefestival
Deltag ved at følge linket og svar på spørgsmålet på vores Facebook side
VIND TO BILLETTER TIL EN GUIDET VANDRETUR Link
Link
Karin Mamma Andersson udstiller på Louisiana
DYSTER NATUR OG SØGENDE MENNESKER
Når maling drypper ind i minderne Se Karin Mamma Anderssons malerier på Louisiana Museum of Modern Art Link– én af Sveriges helt store kunstnere udstilles endeligt i Danmark i den første store, samlende udstilling.
OPLEV KARIN MAMMA ANDERSSONS VERDEN Link
Link
Aarstiderne slår dørene op
HØSTMARKED PÅ AARSTIDERNE
Naturens skatkammer Kom til Høstmarked på Aarstiderne Link . Til Høstmarkedet kan du blandt andet hoppe en tur med børnene i halmborgen. Gå på rov i gårdspladsens boder, der bugner af årets herligste høst. Smag de friskpressede sommersafter eller indtag den store frokost og skyl ned med et glas kølig øl.
SPIS FRA NATURENS SKATKAMMER Link
Link
M/S Frederikke på Arresø
M/S FREDERIKKE PÅ ARRESØ
Oplev efteråret helt tæt på Tag med på sæsonens sidste sejlads med turbåden M/S Frederikke på Danmarks største sø – Arresø. Årets sidste tur er Løvfaldsturen, og billetterne går altid hurtigt på denne sejllads, som lukker sæsonen.
SIDSTE CHANCE FOR AT OPLEVE EFTER Link ÅRET PÅ ARRESØ
LinkLink
3 museer på to døgn
PÅ ÈN BILLET
Kunst på 48 timer Esrum kloster Link , Munkeruphus Linkeller Tegners museum Link . Tre fremragende museer, men hvor skal man begynde? En af gangen, og med denne billet får du tre store museumsoplevelser. Billetten er gyldig i 48 timer fra indgang på første museum.
3 MUSEER I NORDSJ Link ÆLLAND
Link
Mød Thomas og Louise Kølster
RÅVARER OG SELVFORSYNING
Bliv klogere på Rabarbergaarden På Rabarbergaarden er man selvforsynende på råvarer og sæsonbestemt velsmag. Mød ejeren af stedet, Thomas Køster, og bliv klogere på Rabarbergaarden, hvor man er selvforsynende på råvarer og samarbejdet med lokale producenter, når broccoli af en eller anden grund ikke makker ret.
Læs artiklen, som også er bragt i EUROMANs sommmeravis om Nordsjælland
RO, GOD MAD OG UENDELIG H Link ØJT TIL HIMLEN
🖥️ Det klikkes der på netop nu…
🏘️ Camping all-inclusive, eller blot camping med stil? Glamping hitter netop nu Link
🦶Vandreture i Nordsjælland. Se vores forslag til vandreruter i Nordsj Link ælland
🤪 Det sker lige nu. Find oplevelser lige her-og-nu Link