Når du skal i gang med at virkeliggøre en drøm – måske en ny altan eller terrasse – er der mange små detaljer, som skal passe sammen for at give det helt rigtige indtryk. Hvis du ikke ønsker en ”hyldevare”, men gerne vil have et helt specielt udtryk i det færdige arbejde, må der kompetente smede til.

Pressefoto Hjortgaard Smede & Montage

I Hornbæk finder du et smede-firma med over 20 års erfaring. Hjortgaard Smede & Montage ApS udfører alle former for smedearbejde – fra produktion og montering af stålkonstruktioner af enhver art til mere specialiserede, unikke opgaver.

Drives af kreativitet
Blandt kunderne er er både private og virksomheder, og firmaet løser opgaver i hele Nordsjælland.

”Det er en stor ære at være kreativ på andres vegne og skabe nye designløsninger fra bunden. Derfor er det også vigtigt for mig, at vi kan levere et produkt i høj kvalitet – og i et design, som kunden kan genkende sig selv i,” siger René Hjortgaard, direktør.

Hjortgaard Smede & Montage arbejder med både jern, aluminium og rustfrit stål og løser både små og store opgaver i Lyngby. Mangler du et gelænder til din havetrappe, en altan eller en overdækket terrasse, en havelåge eller et helt rækværk, udføres arbejdet på værkstedet i Hornbæk.

Billigere og bedre
Hjortgaard Smede & Montage fremstiller skræddersyede løsninger til både store byggeprojekter i verdensklasse og til mindre, private byggerier i Lyngby. Blandt erhvervskunderne er bl.a. Helsingør Kommune, Louisiana, Dansk Supermarked og Bavarian Nordic.

Hjortgaard Smede & Montage samarbejder med arkitekter og tegnestuer og kan derfor designe løsninger, der passer til kundernes specifikke behov.

Det er en stor fordel at inddrage smedene tidligt i processen – det giver som regel både billigere og bedre løsninger.

Garanti for kvalitet
Hjortgaard Smede & Montage er certificeret i henhold til DS/EN 1090-1 EXC 1 & 2.

Samarbejde med Hjortgaard Smede & Montage er en garanti for, at der vil blive taget hånd om dit projekt – stort såvel som lille. En stor del af firmaets dagligdag er den meget tætte kontakt til hver enkelte kunde, og sammen med erfaringen med at løse specialopgaver, er dette Hjortgaard Smede & Montages styrke og speciale.

Kontakt Hjortgaard Smede & Montage – så er vejen banet frem mod et samarbejde, hvor dine drømme kan smedes til virkelighed.

Læs mere her. 

Hjortgaard Smede & Montage ApS 
Borsholmvej 21
3100 Hornbæk
4920 3038 / 2961 6338
Info@hjortgaardsmed.dk

Følg Hjortgaard Smede & Montage på Facebook