For mange børn og unge er fodbold, teater eller musik efter skole, ét af ugens absolutte højdepunkter. Familier med trængte midler, kan dog have meget svært at sende sine børn afsted til diverse fritidsaktiviteter i foreningslivet, der er så stor en del af dansk kultur og mange danskeres opvækst. Ofte er det simpelthen for stor en udgift at betale for udstyr og kontingent mm. BROEN Lyngby-Taarbæk er en af de frivillige foreninger, der forsøger at hjælpe børn og unge med at dyrke sine fritidsinteresser. Foreningen har netop modtaget en donation på 50.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Børn fra udsatte familier, der ikke har mulighed for at dyrke sine fritidsinteresser, risikerer ofte at mistrives og føle sig udenfor. Derfor er det helt essentielt at foreninger som BROEN Lyngby-Taarbæk gør en stor indsats for at få udsatte børn ud i foreningslivet, hvor de kan indgå i aktive og vigtige, sociale fællesskaber:

“Vi hjælper lokale børn og unge, hvis forældre ikke har sociale eller økonomiske ressourcer, til børnenes deltagelse i fritidsaktiviteter i klubber og foreninger i hele kommunen. Det har vi gjort siden 2018, hvor lokalforeningen blev oprettet, og behovet er stort. Derfor er vi meget glade for donationen fra EDC Poul Erik Bech Fonden, da vi håber at kunne sende endnu flere børn til en aktiv fritidsinteresse og et godt fællesskab med andre børn og unge,” siger Leif Hansen, formand i BROEN Lyngby-Taarbæk.

En ekstraordinær indsats

Nikolaj Ørholt Liljengren, Indehaver af EDC Poul Erik Bech Virum, stod for selve overrækkelsen af donationen. Han siger: “Bag os er EDC Poul Erik Bech Fonden, der via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, som brænder for at gøre en forskel for udsatte børn og unge, og det er BROEN Lyngby-Taarbæk et rigtig godt eksempel på. Forening er båret af frivillige, der virkelig har hjertet på det rette sted. De gør et stort stykke arbejde for at skabe bedre rammer og inkluderende fællesskaber for udsatte børn. Det er et vigtigt arbejde, som vi er stolte over at kunne støtte.”

På landsplan uddeles over en million kroner til BROEN

For fjerde år i træk yder EDC Poul Erik Bech Fonden en betydelig donation til BROEN Danmarks lokalforeninger. I år har fonden doneret 1,1 mio. kr. fordelt til BROENS lokale foreninger. Direktør i EDC Poul Erik Bech Fonden Jane Bech fortæller om baggrunden for at støtte foreningen endnu engang:

“Når man taler med de frivillige fra BROEN, står det klart, at de virkelig brænder for deres arbejde. De engagerer sig i børnene og glædes hver gang de får succes. Endvidere drives BROEN Danmark yderst professionelt med fokus på at holde administrative omkostninger nede og få midlerne ud og gøre gavn for børnene. Derfor ønsker vi fortsat at støtte deres gode arbejde.”

BROEN Danmark hjalp i 2021 4.967 børn og unge til en meningsfuld fritid i gode fællesskaber.

Om EDC Poul Erik Bech Fonden EDC Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Gennem overskuddet fra ejendomsmæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn.

Om EDC Poul Erik Bech EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 74 boligbutikker og 19 erhvervscentre og beskæftiger mere end 650 medarbejdere. EDC Poul Erik Bech er uafhængig af banker og realkreditinstitutter og er den eneste fondsejede mæglervirksomhed. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond EDC Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører Fonden meget gerne fra dig. Læs mere på www.poulerikbech.dk og www.poulerikbechfonden.dk.

Kontaktinformation

Nikolaj Ørholt Liljengren Indehaver, EDC Poul Erik Bech Virum Telefon: +45 3150 5194 Mail: nilil@edc.dk

Jane Bech

Direktør, Poul Erik Bech Fonden

Telefon: 2757 3462

Mail: jab@poulerikbechfonden.dk

Leif Hansen Formand i BROEN Lyngby-Taarbæk Telefon: +45 2178 4217

Jesper Heinrichs Presse- og kommunikationschef, EDC Poul Erik Bech E-mail: jesh@edc.dk Mobiltelefon: + 45 52 38 36 04

Om EDC Poul Erik BechEDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 74 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 650 medarbejdere. EDC Poul Erik Bech er etableret i 1978 og er en del af EDC-gruppen. EDC Poul Erik Bech er uafhængig af banker og realkreditinstitutter og er den eneste fondsejede mæglervirksomhed. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk og www.poulerikbechfonden.dk